fbpx
Γενική

Μετεκπαιδευτικό σεμινάριο μητρικού θηλασμού στη Ξάνθη

Αφιερωμένο στη μνήμη της πρωτοπόρου στο θηλασμό «ΜΙΛΕΝΑ ΡΟΥΣΚΟΒΑ»
Για 2 η συνεχόμενη χρονιά η Παιδιατρική Κλινική και η επιτροπή Θηλασμού του Νοσοκομείου Ξάνθης σε συνεργασία με το παράρτημα Ξάνθης της Εταιρίας Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας διοργανώνουν το μετεκπαιδευτικό σεμινάριο μητρικού θηλασμού στη Ξάνθη από 27/2/2013 έως και 3/3/2013.
Από φέτος το σεμινάριο θα λέγεται ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ- ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ «ΜΙΛΕΝΑ ΡΟΥΣΚΟΒΑ» στη μνήμη της πρωτοπόρου στο θηλασμό γυναικολόγου και δασκάλας όλων μας Μιλένας που έφυγε από κοντά μας. Το περσινό σεμινάριο αξιολογήθηκε από τους συμμετέχοντες με άριστα. Το σεμινάριο διαρκεί 53 εκπαιδευτικές ώρες, περιλαμβάνει 38 εισηγήσεις, 2 στρογγυλά τραπέζια, 4 εκπαιδευτικές προβολές DVD, 3 διαδραστικές συνεδρίες καθώς και ελεύθερες ανακοινώσεις επιστημονικών εργασιών και απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας:  γιατρούς (παιδιάτρους, γυναικολόγους, γενικούς γιατρούς), μαίες, νοσηλευτές, διαιτολόγους, επισκέπτες υγείας, φυσικοθεραπευτές κ.α.
Η συμμετοχή στο σεμινάριο- συνέδριο  είναι δωρεάν. Στο φετινό σεμινάριο θα υπάρχει διεθνής συμμετοχή  και θα διδάξουν καθηγητές από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το Αλεξάνδρειο Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης (τμήμα μαιευτικής και τμήμα διαιτολογίας), μέλη της Εθνικής Επιτροπής Θηλασμού, η εθνική συντονίστρια IBCL της Ελλάδας, σύμβουλοι γαλουχίας, παιδίατροι, μαίες, φυσικοθεραπευτές, ψυχολόγοι, παιδογαστρεντερολόγοι κ.α. επιστήμονες. Θα χορηγηθούν μόρια για συμμετοχή στις εξετάσεις απόκτησης διπλώματος πιστοποιημένου συμβούλου γαλουχίας IBCLC ή για ανανέωση του διπλώματος καθώς και μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης για τους γιατρούς. Η παρολούθηση από μη επαγγελματίες υγείας είναι ελεύθερη.
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ e-mail στο [email protected]  με εργασία μέχρι 1/2/2013 χωρίς εργασία μέχρι 15/2/2013 πληροφορίες 6977573181, 6945576756. ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ Γ.Ν. ΞΑΝΘΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥ Γ.Ν. ΞΑΝΘΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ.

Σχετικά Άρθρα