fbpx
Γενική

Ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ επισκέπτεται την πόλη μας

Παρουσιάζει το βιβλίο του σήμερα το απόγευμα

Σήμερα Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. ο Νίκος Σκορίνης, Γενικός Γραμματέας της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), θα παραβρεθεί στην παρουσίαση του λογοτεχνικού μυθιστορήματός του «Δυτικοανατολικά της Γης» η οποία θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ξάνθης.
Για τον συγγραφέα θα μιλήσει ο Σωτήρης Τσιακίρογλου, πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ξάνθης και επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ». Την ανάλυση του έργου θα παρουσιάσουν δύο γνωστές προσωπικότητες του τόπου μας.
Ο Νίκος Σκορίνης, ως βιοπαλαιστής στο χώρο του βιβλίου, έχει αφιερώσει τη ζωή του στη συνειδητοποίηση του σημαντικού ρόλου των μικρών και πολύ μικρών επαγγελματιών – βιοτεχνών – εμπόρων στην εξέλιξη της ελληνικής κοινωνίας. Είναι αντιπρόεδρος της ΟΚΕ Υπήρξε ο εκδότης-διευθυντής τού περιοδικού «Άσμα το Ελληνικόν» (1995). Εκτελεί για τρίτη τριετία χρέη Γ. Γραμματέα στη Διοίκηση της ΓΣΕΒΕΕ, εκλεγμένος για πολλοστή φορά με το συνδυασμό της ΑΣΚΕΒΕ (παράταξη που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ), ως επικεφαλής του συνδυασμού.
Στην πόλη της Ξάνθης έχει παραστεί σε σημαντικές στιγμές ανάπτυξης του κινήματος των ΕΒΕ, με πιο πρόσφατη την παρουσία του στη συνάντηση των μελών των διαφόρων επαγγελματο-βιοτεχνικών σωματείων της πόλης μας στον «Κήπο» (πριν από τέσσερα χρόνια).

Σχετικά Άρθρα