fbpx
Γενική

Πρωτοβουλία του Χρηματοοικονομικού Φόρουμ Θράκης για τις φτωχές οικογένειες της Σαμοθράκης

Όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε, το Χρηματοοικονομικό Φόρουμ Θράκης και εγώ προσωπικά αγαπάμε τη Σαμοθράκη και την προβάλλουμε σε Ελλάδα και εξωτερικό με κάθε ευκαιρία. Επομένως αγαπάμε και τους Σαμοθρακιώτες που με θέρμη αγκαλιάζουν κάθε έναν ξεχωριστά που επισκέπτεται το νησί τους.
Η Σαμοθράκη είναι ένα πολύ πλούσιο νησί αλλά με πολλούς φτωχούς πολίτες.
Ο σκληρός πυρήνας της Αθήνας ούτε καν γνωρίζει τις απίστευτες δυνατότητες του νησιού αυτού πόσο μάλλον τις αξιοποιεί και οι κάτοικοι του και η τοπική του αυτοδιοίκηση κυριολεκτικά παλεύουν με τα κύματα.
Υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται σήμερα την βοήθειά μας. Έστω και ένα ευρώ, ένα παιχνίδι, ένα κουτί ζάχαρη, ένα ζευγάρι παπούτσια ή ένα κουτί πάνες. Η κυρία Βάσω Χατζηγιαννακούδη είναι υπεύθυνη του Συλλόγου Αλληλεγγύης Σαμοθράκης και γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες των άπορων κατοίκων της. Σας παρακαλούμε θερμά όσοι έχετε τη διάθεση και τη δυνατότητα να προσφέρετε, να επικοινωνήσετε μαζί της στο τηλέφωνο 25510-41011 και 6974904561.
Να είστε σίγουρη πως κάθε προσφορά σας θα εκτιμηθεί και θα μνημονεύεται από τις άπορες ομάδες ανθρώπων του νησιού. Ζητάμε συγγνώμη σε όσους έχουμε χωρίς την θέληση μας προσβάλει και σε αυτούς που τους αναγκάζουμε να σκεφτούν το εάν πρέπει να προσφέρουν ή όχι. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Κατερίνα Καραγιάννη- Πρόεδρος του Χρηματοοικονομικού Φόρουμ Θράκης. (Καλή η προωτβουλία αυτή αν και η γενικότερη δράση του φόρουμ στην περιοχή μας δεν μας είναι και πολύ συμπαθής…).

Σχετικά Άρθρα