fbpx
Γενική

Το προσκοπικό γραμματόσημο στην Ξάνθη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης

 Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία και τη συμμετοχή Παλαιών, ενεργών Προσκόπων και μελών της Φιλοτελικής Εταιρείας, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012 τα εγκαίνια της 6ης Φιλοτελικής Έκθεσης που είναι αφιερωμένη στο Προσκοπικό Γραμματόσημο και διοργανώνει η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Ξάνθης σε συνεργασία με την Φιλοτελική Εταιρεία Ξάνθης  στην αίθουσα του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στο «Π» των Καπναποθηκών. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Έφορος Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας –Θράκης κ. Καβούκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Φωτιάδης, Πρόεδροι Συλλόγων και οργανώσεων και γονείς των Προσκόπων.
Προηγήθηκε σύντομος χαιρετισμός του Διευθυντή του Ιδρύματος και του Περιφερειακού Εφόρου Ξάνθης κ.Στόικου ενώ στη συνέχεια ο συλλέκτης κ. Τριαντάφυλλος  Μεταξάς μίλησε για την συλλογή του η οποία περιλαμβάνει 5.500 Προσκοπικά Γραμματόσημα από όλο τον κόσμο, και στη συνέχεια ακολούθησε ξενάγηση στα εκθέματα.
Η έκθεση θα διαρκέσει από τις  12 Οκτωβρίου 2012 έως 12 Νοεμβρίου 2012 στην αίθουσα του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στο «Π» των Καπναποθηκών θα λειτουργεί καθημερινά από 10:00 έως 14:00 και από 18:00 έως  21:00 με ελεύθερη είσοδο.

Σχετικά Άρθρα