fbpx
Γενική

Λάσπη

Τουλάχιστον δεν πλήττουμε σε αυτήν την χώρα. Το γράφω αυτό φίλε Ξανθιώτη γιατί στην σημερινή από το τέλος του καλοκαιριού (του ημερολογιακού, γιατί από άποψη καιρικών συνθηκών δεν έχει μεταβληθεί η κατάσταση έχουμε αρκετά καλό καιρο) είχαμε σε σειρά τα εξής γεγονότα που μας απορρόφησαν… και δεν πλήξαμε.
Το ύψος και το βάθος του πακέτου των μέτρων, με τα παρεπόμενά του όπως τους έντονους διαλόγους υπουργών και μελών της τρόικας. Μας απασχόλησαν επίσης οι κάθε λογής λίστες με ονόματα πολιτικών και παραγόντων, λίστες με φοροφυγάδες, λίστες με μεγαλοκαταθέτες, λίστες που παρέμειναν κρυμμένες, λίστες με Ξανθιώτες που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ κλπ.
Την ίδια ώρα οι κυβερνητικοί εταίροι, καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες να συνεννοηθούν αλλά και παράλληλα να δείξουν ότι κάπου διαφωνούν, ο ΣΥΡΙΖΑ διαχειρίζεται την κατάσταση προσπαθώντας να εξοικειωθεί στον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης και εκτόξευσε το ποσοστό του στην παράσταση νίκης 15 μονάδες πάνω από την Νέα Δημοκρατία. Παραλλήλως, η Χρυσή Αυγή φροντίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της τόσο στη Βουλή όσο και στους δρόμους με ό,τι και εάν σημαίνει αυτό. Με τους αντιεξουσιαστές απαντούν.
Και να που μας προέκυψε και η επίσκεψη της ηγέτιδας της φίλης χώρας Γερμανίας στην Αθήνα και η αναστάτωση στην Αθήνα με τη λήψη των δρακόντειων μέτρων ασφαλείας. Είπαμε, κλαίμε που κλαίμε αλλά τουλάχιστον δεν πλήττουμε… Και μην ξεχνάμε «οι Γερμανοί είναι φίλοι μας…»

Σχετικά Άρθρα