fbpx
Γενική

«Οι Δεξιοί θα σας πάρουν τα σπίτια και τις γυναίκες!»

Αλλάζουν οι ρόλοι 65 χρόνια μετά τον εμφύλιο
Θα έρθουν οι κομουνιστές και θα σας πάρουν τα σπίτια σας ! Αυτό ήταν το κύριο σύνθημα όλων των Δεξιών κυβερνήσεων από τον εμφύλιο μέχρι πρόσφατα. Βασιλικοί- Δεξιοί- ακροδεξιοί- Χουντικοί- Κεντροδεξιοί ακόμη και κεντρώοι φοβέριζαν τους ιθαγενείς στην Ελλάδα ότι οι κόκκινοι θα έρθουν και θα πάρουν τα σπίτια και τα χωράφια τους.
Με αυτό τον τρόπο κάλυψαν τις βρωμιές τους και την προδοσία τους χιλιάδες δοσίλογοι και συνεργάτες των Γερμανών, ενώ ταυτόχρονα στήριξαν το σύστημα και κορόιδευαν τα εκατομμύρια αθώων Ελλήνων που μέσα στην φτώχεια τους απορούσαν βέβαια αλλά το μυαλό τους δεν πήγαινε τόσο μακριά! Πέρασαν τα χρόνια οι κομουνιστές δοκιμάστηκαν σε πολλά κράτη, απέτυχαν στα περισσότερα, γεγονός είναι πάντως ότι δεν πήραν τα σπίτια των Ελλήνων! Και να τώρα που οι Ιθαγενείς στην Ελλάδα βλέπουν έκπληκτοι τους ανηλεείς κυνηγούς των κομουνιστών, η πατριωτική δεξιά να τους παίρνει τους μισθούς, τις συντάξεις αλλά και τα …… σπίτια!!!
Γιατί αυτό θα γίνει αν εφαρμοστούν οι προθέσεις του Υπουργείου Οικονομικών. Μετά τα χαράτσια που επέβαλε ο …… σοσιαλιστής Μπένυ για 2 χρόνια και ήδη ανακοίνωσαν ότι θα συνεχιστούν μέχρι το 2016! τώρα θα βάλουν και μόνιμο ενοίκιο σε όσους έχουν ιδιόκτητα σπίτια. Η λογική είναι απλή! Αφού έχει σπίτι δεν πληρώνεις ενοίκιο!!! Άρα τα χρήματα αυτά ας πούμε 400χ12 = 4.800 ευρώ τον χρόνο τα βάζεις στην τσέπη σου !! Α πουλάκι μου για έλα εδώ και ξηλώσου. Τώρα το σπίτι ανήκει στο κράτος γιατί θα μου δίνεις τόσο ενοίκιο κάθε χρόνο και αν δεν έχεις θα το στέλνω στην Εφορία όπου θα μπορούν να σου κάνουν κατάσχεση το σπίτι αν δεν πληρώσεις!!! ΤΡΕΛΑ ! ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ!
Ούτε τα πιο φανατικά μυαλά των σταλινικών κομισάριων δεν είχαν σκεφτεί ποτέ κάτι τέτοιο. Έτσι οι σύγχρονοι Έλληνες κομισάριοι που ανήκουν πλέον στην περίεργη αυτή κυβέρνηση αχταρμά με Δεξιούς- ψευτοσοσιαλιστές αλλά και κάτι γιαλατζί δερβίσιδες από κάτι ξεχασμένα αριστερά κόμματα αφού καταργούν τα ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ παιδιών (εμείς θα πληρώνουμε ωρέ γκιαούρηδες τα μπασταρδά σας) τώρα θα μας πάρουν και τα σπίτια. Και εξελίσσετε στο Ελλαδιστάν το παγκόσμιο φαινόμενο οι κομουνιστές που ΘΑ μας έπαιρναν τα σπίτια να φωνάζουν και να τα υπερασπίζονται  και οι Δεξιοί κατήγοροι τους να μας τα αρπάζουν.
Και με την όρεξη που άνοιξε σε όλους αυτούς τους υπηρέτες των Ευρωπαίων τραπεζιτών σε λίγο θα πληρώνουμε και για τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ μας!!! Θα σου πει σε κανά 2 μήνες ο Στουρνάρας με την νομική εξήγηση του συνταγματολόγου Μπένυ. Είσαι παντρεμένος; Άρα γλιτώνεις τα 200 ευρώ ας πούμε τον μήνα που θα ξόδευες για να ικανοποιήσεις την αντρική σου ορμή στην αγορά! Άρα 200 χ 12 = 2400 ευρώ. Νάτο μάγκα μου και άλλο ένα αδήλωτο εισόδημα !!! Ε ρε διαζύγια που βλέπω στο μέλλον. Θα κάνουμε όπως η εκείνη η διαφήμιση που λέει. Αγάπη μου πόσο ζυγίζεις; 55 κιλά. Ού άνετα σε στέλνω στην μάνα σου πακέτο !!!
Ελλάδα ένα απέραντο τρελοκομείο ! Καλά ε στον παράδεισο δεν βλέπω να πηγαίνει κανένας μας. Όσο για την κόλαση κομμάτι δύσκολο το βλέπω. Θα φοβάται ο Βελζεβούλ μην του μαγαρίσουμε το μαγαζί. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Ξάνθη 2 Οκτωβρίου 2012 Δ.Δ.
Ένας δυστυχώς παντρεμένος με ιδιόκτητο σπίτι, παιδιά και …. Γυναίκα !!!!

Σχετικά Άρθρα