fbpx
Γενική

Ψάχνοντας το νόημα της ζωής… Κύκλος 2 ος

ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Η Ομάδα Αυτογνωσίας απευθύνεται σε όσους έχουνε λάβει συμμετοχή στον πρώτο κύκλο… Στον πρώτο κύκλο κάναμε εισαγωγικά βήματα στο να γνωρίσετε και να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας μέσα από τη δική σας επίγνωση και την πολύτιμη ανατροφοδότηση και αλληλοεπίδραση με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Συναντήσαμε τη σημασία των ορίων, της αυθεντικής επαφής, της έκφρασης, της προβολής και της αυτό-φροντίδας. Εξερευνήσαμε τη διάσταση των σχέσεων και δοκιμάσατε με ασκήσεις να διαπιστώσετε τη σημασία και το ρόλο σας στις σχέσεις.
Ανακαλύψατε ποιο ήταν το νόημα της ζωής σας έως τώρα. Σας προσκαλώ, μετά το διάλλειμα που κάναμε, να συνεχίσουμε το ταξίδι μας από εκεί όπου το σταματήσαμε. Το διάλλειμα ήταν απαραίτητο για να αφομοιώσετε ότι «πήρατε» από την ομάδα έως τώρα και για να έρθετε σε επαφή με νέες ανάγκες που βρίσκονται στο φόντο ή στο υποσυνείδητο σας.
Η συνέχεια του ταξιδίου για να… Αποφασίσετε ποιο «νόημα της ζωής» θέλετε να έχετε από εδώ και πέρα.  Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τις αρχές της ψυχοθεραπείας Gestalt που εστιάζεται στην εμπιστοσύνη της δυναμικής της ομάδας, στην απεριόριστη δυνατότητα της διαδικασίας του «εδώ και τώρα», στην αυθεντική αλληλεπίδραση και στην σημαντική επίδραση της επίγνωσης κτλ.
Η συντονίστρια της ομάδας: Μαρίνα Κατσικίδου- Ψυχολόγος ΑΠΘ, Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt. Η Ομάδα θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο και θα έχει διάρκεια έως τον Ιούνιο, με συχνότητα δύο συναντήσεις  των 2,5 ωρών το μήνα. Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής η παρακολούθηση του 1ου κύκλου της ομάδας.
Αν θέλετε να συνεχίσετε το ταξίδι η έναρξη εγγραφών ξεκινάει από 17 Σεπτεμβρίου. Κόστος συμμετοχής 40 ευρώ το μήνα. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με: ΦΕΞ τηλ 2541025421  και  Μαρίνα Κατσικίδου κιν. 6955495569.

Σχετικά Άρθρα