fbpx
Γενική

Λάσπη

Μια χαρά την περνούσαν μέχρι σήμερα οι πολιτικοί. Για τους οποίους όμως έχει πια λήξει η περίοδος χάριτος. Βλέπετε, όλοι αυτοί απολαμβάνουν τόσα χρόνια την ελευθερία τους και μαζί μια ιδιότυπη ασυλία. Αντίθετα οι μικροεπαγγελματίες καθημερινά βρίσκονται στα δικαστήρια ή στα αστυνομικά τμήματα με χειροπέδες, διότι δεν εξόφλησαν τις υποχρεώσεις τους προς το δημόσιο.
Έχει ειπωθεί πως ο μεγαλύτερος απατεώνας και φοροφυγάς είναι το ίδιο το κράτος, που χρωστά στους πολίτες οι οποίοι εργάστηκαν γι αυτό πολλά δισεκατομμύρια. Κι όμως, αυτό το κράτος συνεχίζει να σπαταλά αλόγιστα τεράστια ποσά και να προκαλεί με διορισμούς ημετέρων και συγγενών.
Αυτοδίκαια ο κόσμος σκέφτεται πως δεν έχει κανένα λόγο να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του απέναντι στο κράτος, που το μόνο που του παρέχει είναι η ανασφάλεια και το άγχος!
Γι’ αυτό και οι νέοι αρχίζουν και μεταναστεύουν στο εξωτερικό, φεύγουν να σωθούν, να προλάβουν το μέλλον που το βλέπουν να έρχεται χωρίς εδώ να μπορεί κανείς να τους το διασφαλίσει. Ζούμε στην «Ελλάδα ρε παιδιά», στη χώρα που όλα γίνονται, ακόμη και θαύματα!
Πάλι στα δικά μας. Έλεγα για τους πολιτικούς και τον δημόσιο κυκεώνα νόμων και διατάξεων που αν θέλει κάποιος δημόσιος λειτουργός να «ξεσκίσει» μια επιχείρηση το κάνει με το έτσι θέλω και πάνε στα δικαστήρια να βρεις το δίκιο σου. Μετά από 5 χρόνια και 5000 ευρώ θα κερδίσεις και τι έγινε; Το βόδι πολιτικός θα είναι συνταξιούχος και δεν θα μπορείς να του κάνεις τίποτε γιατί απλά θα έχει παρατήσει την πολιτική.
Παλιοκατάσταση… τι άλλο να πει;

Σχετικά Άρθρα