fbpx
Γενική

Παραιτηθείτε εσείς σε ένδειξη διαμαρτυρίας και εμείς θα κλείσουμε τα μαγαζιά μας

Σκληρή επιστολή πολίτη κατά των πολιτικών της Ξάνθης
Με την παρακάτω ερώτηση θα ξεκινήσουμε σήμερα το κεντρικό θέμα της εφημερίδας μας. Την ερώτηση υπέβαλε προς τους πολιτικούς της Ξάνθης ο Γιάννης, επαγγελματίας της περιοχής.
«Τι χάνουν ή τι έχασαν όλοι αυτοί οι πολιτικοί που μαζεύτηκαν την Δευτέρα το πρωί μπροστά στα δικαστήρια για να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμο της Αστυνομικής σχολής; Πέρα από τις βαρύγδουπες δηλώσεις τους έχασαν μήπως ένα  τουλάχιστον ευρώ από τον μισθό τους που πληρώνουμε εμείς;» ρωτάει ο Γιάννης.
Αν και δεν συμφωνούμε μιας και οι αγώνες των πολιτικών της Ξάνθης είναι διαρκείς καταγράφουμε εντούτοις την πολύ άσχημη εντύπωση που προκάλεσαν σχόλια ορισμένων πολιτικών παραγόντων της Ξάνθης για τους επαγγελματίες της πόλης μας οι οποίοι παλεύουν καθημερινά να τα βγάλουν πέρα, λόγω της τρομερής οικονομικής κρίσης.
Ο Γιάννης που για ευνόητους λόγους θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του συνεχίζει στο κείμενο που μας έστειλε: «Σε όλα τα μαγαζιά της πόλης χθες και προχθές η συζήτηση περιφερόταν γύρω από αυτό το θέμα. Και έρχονται αυτοί οι κύριοι οι οποίοι αν μη τι άλλο ήταν η δουλειά τους να αποτρέψουν τέτοιες εξελίξεις, να δηλώσουν απερίφραστα την αντίθεση τους και την μαχητικότητα τους απέναντι στις αποφάσεις της κυβέρνησης των Αθηνών.
Ε και; Έφυγε κανένας πόντος από τα καλτσόν των κυβερνώντων; Η υποκρισία σε όλο το μεγαλείο της. Θα περιμέναμε από τους εκλεγμένους της Ξάνθης περισσότερη πολιτική ειλικρίνεια. Όπως πάντα δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα (μεταφορά λαθρομεταναστών- κλείσιμο Αστυνομικής σχολής), έχασαν την ησυχία τους οι προύχοντες καλοκαιριάτικα (ξέρεις τι είναι να σε σηκώνουν από το σπίτι σου και από το εξοχικό σου να τρέχεις στους δρόμους) έκαναν τις βαρύγδουπες δηλώσεις τους, είδαν ότι δεν έχει πολιτικό ψωμί το θέμα καθώς ο κόσμος κουρασμένος και αηδιασμένος δεν δίνει πια σημασία, βρήκαν και τα εξιλαστήρια θύματα (μερίδα επαγγελματιών) και κάπου εκεί τι θέμα έκλεισε.
Προσέξτε πόση αντίθεση με τον Υπουργό της Ροδόπης και τους βουλευτές του Έβρου που χωρίς μεγάλα λόγια έκαναν μουλωχτά την δουλειά τους και ξέχασαν την ενωμένη Θράκη. Οι δικοί μας ακόμη περιμένουν να τους δει ο Πρωθυπουργός»!
Γιάννης- αγανακτισμένος και απογοητευμένος επαγγελματίας.

Σχετικά Άρθρα