Γενική

Το γηροκομείο ευχαριστεί τους δημοτικούς συμβούλους του Τοπείρου

Το παρακάτω ευχαριστήριο έφτασε στην εφημερίδα μας από το Γηροκομείο Ξάνθης και το παραθέτουμε με την επισήμανση ότι από τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης υπάρχει μια βασική έλλειψη, αυτή του Αρχηγού της Θωμά Μίχογλου. Έδωσε τα χρήματα και ζήτησε να μην δημοσιοποιηθεί το όνομά του ή απλά δεν συμμετείχε στην ενίσχυση του γηροκομείου; Όσο αφορά τον συνδυασμό του Χατζηευαγγέλου φαίνεται να καλύπτεται από την φράση «οι εργαζόμενοι και οι τρόφιμοι του Γηροκομείου Ξάνθης «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά το Δήμο Τοπείρου για την οικονομική και υλική του συμπαράσταση προς το Γηροκομείο Ξάνθης»
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Το διοικητικό συμβούλιο, οι εργαζόμενοι και οι τρόφιμοι του Γηροκομείου Ξάνθης «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά το Δήμο Τοπείρου για την οικονομική και υλική του συμπαράσταση προς το Γηροκομείο Ξάνθης. Πλέον αυτών ευχαριστούν θερμά τους κάτωθι δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Τοπείρου, οι οποίοι κατέθεσαν σε χρήματα υπέρ του ιδρύματός μας τις αντιμισθίες τους για το έτος 2011. Η κίνησή τους αυτή είναι μια ακόμη ανάσα στο έντονο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε τα τελευταία τρία έτη. Επίσης είναι ένα μικρό δείγμα της κοινωνικής τους προσφοράς ως αιρετών μελών της αυτοδιοίκησης αφού και στο παρελθόν ατομικά έχουν επανειλημμένως βοηθήσει το Γηροκομείο μας.
Η νέα διοίκηση προσπαθεί όπως μπορεί με την αρωγή των Ξανθιωτών, των φίλων και συμπαραστατών του ιδρύματος ώστε να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία, η επιβίωση και η οικονομική εξυγίανση της μοναδικής μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων της περιοχής μας. Τις ευχαριστίες μας λοιπόν στους :
1) Μωραϊτη Στυλιανό, για τη δωρεά ποσού  700 ευρώ
2) Κοντόλια Γεώργιο, για τη δωρεά ποσού  585,91ευρώ
3) Κουτσομιχάλη Χαράλαμπο, για τη δωρεά ποσού 470 ευρώ
4) Ρόιδο Γεώργιο,  για τη δωρεά ποσού 670 ευρώ
5) Τσάκαλο Αναστάσιο,  για τη δωρεά ποσού 500 ευρώ
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Χ. ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ
Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗ Α. ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ
Αξίζουν συγχαρητήρια στους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης που κράτησαν τελικά την δέσμευση τους να δώσουν τις αντιμισθίες τους για το 2011 υπέρ του γηροκομείου Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα