Γενική

Στην Ξάνθη διεξάγεται ο 5 ος Πανελλήνιος Ποδηλατικός Αγώνας Open Παλιάς Πόλης

Την Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Οι μύθοι επιστρέφουν και παίρνουν την πρώτη θέση στην εξέδρα της απόλαυσης… Ο Ορφέας με την λύρα του, ο Διόνυσος με το κρασί του, ο Διομήδης με τα άλογά του, η Ξανθίππη με την ομορφιά της, ο Λεύκιππος , ο Πρωταγόρας, ο Δημόκριτος με τις σκέψεις τους και τέλος η Παναγία με την απέραντη αγάπη της φωτίζουν την όλη συνύπαρξη και συνεργασία.
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ξάνθης «Ο ΠΗΓΑΣΟΣ», μια ζωντανή ομάδα από ανθρώπους που παράγουν περιεχόμενο, με ευαισθησία και ρεαλισμό στήνει μια σύγχρονη αυλή των θαυμάτων. Καθώς μέσα στην οπτική του συλλόγου είναι η προσπάθειά του για μια καθοριστική συμβολή του ποδηλάτου στο ζωντάνεμα όλου του Νομού Ξάνθης, διοργανώνει φέτος τον 5ο Πανελλήνιο Ποδηλατικό Αγώνα Δρόμου OPEN Γιορτών Παλιάς Πόλης της Ξάνθης.
Η διαδρομή του αγώνα ξεκινά από την Κεντρική Πλατεία, Ιερά Μονή Παναγίας Καλαμούς, Ιερά Μονή Παναγίας Αρχαγγελιώτισσας, Κιμμέρια, Λευκόπετρα, Σέλερο, Πολύσιτος, Συδινή, Κουτσό, Νεα Κεσσάνη, Μάνδρα, Άβδηρα, Πεζούλα, Γκιώνα, Μέλισσα, Μαγικό, Διομήδεια, Πετεινός, Κεντρική Πλατεία. Συνολική διαδρομή 73 χλμ.
Με ορμή μας την φυσικότητα, την εκπληκτική διαύγεια και ευθυβολία που μας προικίζει η σχέση μας με το ποδήλατο, στοχεύουμε να προσφέρουμε μια μοναδική οδυσσειακή περιπέτεια σε όλους τους συμμετέχοντες ποδηλατοδρομείς. Αφετηρία και τερματισμός θα είναι η καρδιά της Πόλης- Αγοράς της Ξάνθης, ενώ το ταξίδι υποσχόμαστε να αποτελέσει για όλους του μετέχοντες μια ακόμη ευκαιρία να αναδείξουν τις καλύτερες πλευρές του χαρακτήρα τους.
Για την επίτευξη του παραπάνω συλλογικού στόχου θέλουμε να βασιστούμε στην μοναδική συλλογική σας δημιουργική δράση, συνέπεια, εμπειρία και αποτελεσματικότητα. Πιστεύουμε ότι με την σημαντική συμπαράστασή σας θα δοθεί από κοινού μια μοναδική ευκαιρία για αρκετούς τυχερούς ποδηλάτες αθλητές να εξερευνήσουν σχεδόν όλο τον νομό με τα υπέροχα δίτροχα τους, γνωρίζοντας χώρους που δίνουν την αίσθηση πως αναδύθηκαν μόλις τώρα από το ιστορικό του τοπίο. Σας θέλουμε ακρογωνιαίους λίθους σε αυτήν την σύζευξη ανάμεσα στο τώρα, στην παράδοση και στο μετά. Περιμένουμε άμεσα την θετική ανταπόκρισή σας.
5ος πανελλήνιος ποδηλατικός αγώνας open παλιάς πόλης Ξάνθης. Κυριακή 26 Αυγούστου 2012 και ώρα 11:00 πμ. Αφετηρία και Τερματισμός η Κεντρική Πλατεια Ξάνθης. Ταυτόχρονα κατά την διεξαγωγή θα γίνει και επίδειξη BMX από επαγγελματίες αθλητές.

loading...

Σχετικά Άρθρα