Γενική

Σας θυμίζει κάτι αυτή η περίπτωση;

Ο Χρ. Ζαχόπουλος δεν ζητά την τιμωρία του Θ. Αναστασιάδη. Η είδηση που έρχεται από το κέντρο αναφέρει ότι παραιτήθηκε της πολιτικής αγωγής σε βάρως του εκδότη!!! Έτσι η εκδίκαση της υπόθεσης απόπειρας εκβίασης του Χρήστου Ζαχόπουλου μετά τη δήλωση παραίτησης του από πολιτική αγωγή ως προς τον εκδότη Θέμο Αναστασιάδη και το δημοσιογράφο Γιάννη Μακρυγιάννη αποκτά νέα τροπή. Συγκεκριμένα, ο πρώην γγ του υπουργείου Πολιτισμού Χρήστος Ζαχόπουλος με γραπτή δήλωσή του, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου, αποσύρθηκε από πολιτική αγωγή για τους δύο δημοσιογράφους, παραμένοντας πολιτικώς ενάγων για τους άλλους δύο κατηγορούμενους στην υπόθεση, Εύη Τσέκου και Χρήστο Νικολουτσόπουλο.
Στην δήλωση παραίτησης από πολιτική Αγωγή ο κ. Ζαχόπουλος αναφέρει ότι όσον αφορά το ζήτημα του εάν παρέδωσε στον κ. Ανδριανό το DVD «δεν έχω προσωπική αντίληψη και συνεπώς δεν μπορώ να γνωρίζω».
Όπως προσθέτει ο κ. Ζαχόπουλος, «στην υποτιθέμενη περίπτωση που ήθελε να υποτεθεί ότι η υλική πράξη της παράδοσης έγινε από το Θ. Αναστασιάδη, δηλώνω βεβαίως και κατηγορηματικώς, γνωρίζοντας την ποιότητα του δημοσιογράφου, ότι δεν είχε πρόθεση να παραβιάσει τα προσωπικά μου δεδομένα».
Βρε τι μου θυμίζει, αυτή η παραίτηση πολιτικής αγωγής… τι μου θυμίζει…. Στην Ξάνθη… Τι μου θυμίζει;

Σχετικά Άρθρα