Γενική

Λάσπη

Μαθαίνω ότι …στρατιά «νεοδημοκρατών» αναμένουν στην «Συγγρού» την σειρά τους για τακτοποίηση σε νευραλγικές θέσεις του κρατικού μηχανισμού, σε αντικατάσταση των …«ΠαΣΟΚων»!
Αλλοίμονό μας αν μέσα σε αυτή την φοβερή για την πατρίδα μας εποχή υποστούμε και αυτό το κακό. Την αντικατάσταση δηλαδή των «σωτήρων» του ΠαΣΟΚ με ολόϊδιους «σωτήρες» της από εδώ πλευράς. Υποθέτω ότι στην «Λεωφ. Συγγρού» θα το έχουν αντιληφθεί αυτό το πράγμα και θα δράσουν αναλόγως.
Άλλωστε, η Κυβέρνηση συνεργασίας δημιουργεί την πεποίθηση στον λαό ότι τώρα είναι ευκαιρία αυτές οι πολιτικές βολέματος να τερματιστούν οριστικά. Υπάρχει βέβαια και ο κίνδυνος να ισχύσει το …επιχείρημα ότι κάποιος εκ των συνεργαζομένων αρχηγών να παρεμβαίνει κάπου για τακτοποίηση …«δικών» του, όποιοι κι αν είναι αυτοί!
Μία είναι η λύση. Να υπάρχει μεν συνεργασία για την επιλογή, αλλά αυτή η συνεργασία να αποσκοπεί, στην αξιοκρατία και μόνο σε αυτήν. Αυτή ακριβώς είναι και η εντολή του λαού: Δεν αντέχουμε πια άλλα λαμόγια και λαμογιές. Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους.
(Νεοδημοκράτες τε και ΠαΣΟΚοΔΗΜΑΡιώτες!).

Σχετικά Άρθρα