Γενική

Οι Ρόδες επιστρέφουν… στον Άρδα!!!

Ο Νικήτας Κλιντ ξανά με το συγκρότημα που συντάραξε την ελληνική δισκογραφία
«Φοβάμαι…πως δεν θα αντέξω την ομορφιά… Κοιμάμαι… μα έχω τα μάτια μου ανοιχτά… Θυμάμαι… Τι μου χες πει μία νυχτιά.. Πριν ονειρευτώ, να σιγουρευτώ πως θα ‘χω τα βλέφαρα μου κλειστά… Δεν είναι ο κόσμος σου αυτός… Είναι διαφορετικός… Σου χα πει μια νυχτιά θυμάμαι…»
Οι «Ρόδες» είναι ξανά εδώ. Το συγκρότημα που με τους δίσκους «Στη γιορτή της φαντασίας» και «Silent Disco», κατάφερε να αφήσει το στίγμα του στην Ελληνική σκηνή. Ύστερα από μία μικρή παύση, ο Νικήτας Κλιντ και η παρέα του, επανέρχονται με φρέσκες ιδέες  αλλά  την ίδια αγάπη για μία μουσική που κρατιέται μακριά από νόρμες και σύνορα.
Η πρώτη συναυλία της καινούργιας αυτής μουσικής κατάστασης δόθηκε το Σάββατο 4 Μαΐου σε ένα κατάμεστο Gagarin 205, με μία αξέχαστη συναυλία.
Σειρά έχει αυτή την φορά την Πεμπτη 26 Ιουλιου το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΔΑ. Όσοι αγαπάτε τις Ρόδες αλλά και την προσωπική δισκογραφία του Νικήτα Κλιντ, πρέπει να βρίσκεστε εκεί και να τραγουδήσετε μαζί του έτσι…«Για την αγάπη αυτή». Προσοχή! Δεν είναι reunion- Νέο αίμα / σχολή 2012
Νικήτας Κλίντ: Μικρόφωνο
Γιώργος Καπής: Ακουστική Κιθάρα
Θανάσης Αλεξανδρής: Ηλεκτρική Κιθάρα
Δημήτρης Στεργίου: Τύμπανα
Νικόλας Σολ: Μπαγλαμαδάκι
Βασίλης Νιτσάκης: Μπάσο, Κοντραμπάσο
Νίκος Βασιούλας: Πλήκτρα
Νίκος «Ατόφιος» Χριστοφίδης

Σχετικά Άρθρα