Γενική

Κυκλοφόρησε το λαχείο της Αγάπης

Από τον σύλλογο αιμοδοτών Ξάνθης
Αγαπητοί συμπολίτες, τα τελευταία έξι έτη στηρίζετε ιδιαίτερα τις δράσεις και πρωτοβουλίες του συλλόγου μας που έχουν ως στόχο την προώθηση και εδραίωση της Ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στην περιοχή μας μέσω της αγοράς έστω και ενός λαχνού μας ετησίως. Γνωρίζετε οι περισσότεροι λίγο ή πολύ την προσφορά του Συλλόγου της «Αγάπης» στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία.
Βασική προϋπόθεση της εύρυθμης λειτουργίας του Συλλόγου είναι η οικονομική του αυτοτέλεια ώστε να συνεχίζει και να επεκτείνει τις δράσεις του. Ένας σύλλογος που ποτέ δεν ήταν κρατικοδίαιτος και βασιζόταν στις ευγενικές συνεισφορές των συμπολιτών του αλλά και των επιχειρήσεων και εταιριών της περιοχής μας.
Φέτος για άλλη μια χρονιά κυκλοφορεί το ΛΑΧΕΙΟ της ΑΓΑΠΗΣ, με κόστος λαχνού το 1 ευρώ και δώρα, ένα μηχανάκι 125cc, ένα πίνακα ζωγραφικής αξίας άνω των 1.000€ και τέσσερα ποδήλατα επώνυμων εταιριών. Η κλήρωση θα γίνει με το λαϊκό λαχείο της 30ης Οκτωβρίου του 2012 και κάθε λαχνός έχει πάνω του τυπωμένους δύο νικηφόρους αριθμούς.
Η ιδιαιτερότητα του φετινού λαχείου είναι ότι πλέον μετονομάζεται σε ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ και ότι από τη διάθεσή του και τα έσοδά του θα ενισχυθούν συνολικά τέσσερις κοινωνικοί φορείς με μεγάλη προσφορά του καθενός στην τοπική μας κοινωνία και με τα κάτωθι ποσοστά:
Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» με ποσοστό 50%
Γηροκομείο Ξάνθης « Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» με ποσοστό 25%
Γυναίκες Χωρίς Σύνορα-Παράρτημα Ξάνθης με ποσοστό 12,5%
Σύλλογος Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα Ξάνθης με ποσοστό 12,5%
Παρακαλούμε για μια ακόμη φορά να ενισχύσετε τις δράσεις μας. Δε ζητιανεύουμε! Προσφέρουμε και διεξάγουμε αξιοπρεπώς για άλλη μια χρονιά, μία λαχειοφόρο αγορά με καθαρά διαφανείς όρους. Από το περιορισμένο υστέρημα όλων μας, μπορούμε να διαθέσουμε έστω ένα ευρώ και να μείνουν τα χρήματα στην Ξάνθη προκειμένου να διατεθούν με πολλή αγάπη στις δράσεις των προαναφερόμενων φορέων.
Έχει οριστεί με απόφαση του Δ.Σ. εξαμελή οικονομική επιτροπή που αποτελείται από τους εξής:
Πρόεδρος: Φωτιάδης Νικόλαος, Στρατηγός Ε.Α.
Αντιπρόεδρος: Κιούση Σιούτη Κυριακή , Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης.
Γραμματέας: Νασσόπουλος Χαράλαμπος , Ταμίας του Δ.Σ. του Γηροκομείου Ξάνθης «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ».
Μέλος: Αντωνιάδου Σταυρούλα , Ταμίας Δ.Σ. Συλλόγου Γυναίκες Χωρίς Σύνορα- Παράρτημα Ξάνθης.
Μέλος: Αμοιρίδης Κωνσταντίνος, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα Ξάνθης.
Μέλος: Φωτιάδης Πολύκαρπος, Ταμίας του Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ».
Οι όροι της λαχειοφόρου έχουν κατατεθεί στην συμβολαιογράφο Ευμορφία Παπαγιάννη (4 ης Οκτωβρίου 1, Ξάνθη) με την υπ αριθμ. 31428/25-06-2012 πράξη της.
Λαχεία θα διατίθενται από όλο το δίκτυο των εθελοντών μελών των παραπάνω φορέων, από τα γραφεία τους και από επιλεγμένα σημεία όπως:
Κατάστημα The bicycle shop στην οδό Δημοκρίτου 31
SPRINTER ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ-Γ.-ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Χ. ΟΕ στην οδό Δημοκρίτου 6
Κατάστημα Τραπέζης EUROBANΚ στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης
«Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται, ξέρεις όμως πάντα ποιος θα σε βοηθήσει».
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης
Ο Γεν. Γραμματέας Γεώργιος Αριστ. Μαθιουδάκης
loading...

Σχετικά Άρθρα