Γενική

Τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών της Ακαδημίας Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης

Του Ακαδημαϊκού Έτους 2011- 2012

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012 στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης η Τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών των παιδικών τμημάτων και των τμημάτων ενηλίκων της Ακαδημίας Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης του Ακαδημαϊκού Έτους 2011-2012:
Ειδικό τμήμα Αρχαίων Ελληνικών- υπεύθυνη Νατάσσα Μιχαηλίδου
Εργαστήρι Moυσικής Προπαιδείας- υπεύθυνη Φωτεινή Σπυρίδου
Εργαστήρι Θεατρικού παιχνιδιού- υπεύθυνη Άννα Θεοδωρίδου
Εργαστήρι Ελεύθερης Εικαστικής Έκφρασης «το κουκούλι»-υπεύθυνη Ανυσία Φραγγατζή
Ύφασμα και δημιουργίες- υπεύθυνη Τατιάνα Μυρωνοπούλου
Ζωγραφικής-υπεύθυνος Γιάννης Κοντοβός
Εικαστικές  αποδράσεις- υπεύθυνη Ματούλα Βεργίδου
Ξυλογλυπτικής- υπεύθυνος Δημήτρης Ευλαβής
Κοσμήματος- υπεύθυνος Τάσος Θεοδωρακέας
Αναλογικής Φωτογραφίας- υπεύθυνος Γρηγόρης Λεοντιάδης
Ψηφιακής Φωτογραφίας- Επεξεργασίας ψηφιακής εικόνας  και video- υπεύθυνος Γιώργος Παυλίδης
Αρχαίων Ελληνικών- Ιστορίας και Πολιτισμού Θράκης- υπεύθυνος Θανάσης Μουσόπουλος
Βιβλιοδεσίας- υπεύθυνη Γιούλη Καουσλίδου
Βιωματική ομάδα αυτογνωσίας- υπεύθυνη Σταυρούλα Σεχλίδου
Ορθόδοξης θεολογίας: «Σπουδή στην Ορθοδοξία»- υπεύθυνος π. Σοφρώνιος Γκουτζίνης
Κινηματογραφικό Εργαστήρι- υπεύθυνος Ηλίας Τάσος
Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης είναι ένας μη κυβερνητικός και μη κερδοσκοπικός φορέας που δραστηριοποιείται στο χώρο του πολιτισμού και της εκπαίδευσης. Στα εργαστήρια του Ι.Θ.Τ.Π., που είναι και η κύρια πηγή εσόδων του, προσφέρεται υψηλής ποιότητας εκπαίδευση.
Οι διδακτικές δραστηριότητες οργανώνονται με εξειδικευμένους εκπαιδευτές, με σύγχρονη παιδαγωγική προσέγγιση και σε συνεργασία με προηγμένα εργαστήρια και ερευνητικούς φορείς. Στα Τμήματα που απευθύνονται σε ανήλικους η παιδαγωγική στόχευση αποβλέπει στην καλλιέργεια της φαντασίας, της επινοητικότητας και της παρατηρητικότητας.  Ο στόχος είναι τα  παιδιά να κατανοούν και να απολαμβάνουν τις αισθητικές αξίες, να μπορούν να κρίνουν και στη συνέχεια να δημιουργούν, να συνδέουν αρμονικά δημιουργικές και συναισθηματικές πτυχές της ανθρώπινης προσωπικότητας.
Εκθέσεις και επιδείξεις των μαθητών των διαφόρων Τμημάτων παρέχουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να αποτιμήσουν την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης. Στους μαθητές παρέχεται η δυνατότητα συμμετοχής σε εκπαιδευτικές εκδρομές για παρακολούθηση εκθέσεων ή σεμιναρίων προκειμένου να διευρύνουν τις γνώσεις τους καθώς και η πρόσβαση στην πλούσια, πολυθεματική βιβλιοθήκη του Ιδρύματος.
Παράλληλα εγκαινιάστηκε η έκθεση έργων των καθηγητών και μαθητών των τμημάτων της Ακαδημίας που προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να αποτιμήσουν την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης, με τίτλο: «Διέξοδος…..»
Η έκθεση πραγματοποιείται στην αίθουσα εκδηλώσεων της καπναποθήκης «Π» στην οδό Καπνεργατών 9 και θα είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις  10:00 μέχρι τις 14:00, έως και τις 24 Αυγούστου και ειδικά για τον Ιούνιο και Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα 18.00-21.00.
Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια, την κα. Νατάσσα Αναστασιάδου του «Hotel Natassa», τον κ. Αλέξανδρο Νταμπουρατζή των s/m «Carrefour» και τον κ. Ναπολέων Σγουρίδη των «Οίνων Σγουρίδη» για την αμέριστη συμπαράσταση, υποστήριξη και προσφορά τους στο έργο μας.

ΙΔΡΥΜΑ ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ. Κτήριο 1- Οδ. Ανδρούτσου & 12 Αποστόλων. Κτήριο 2- Καπνεργατών 9

loading...

Σχετικά Άρθρα