Γενική

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο Ν. Ξάνθης για τις εκλογές της 17 ης Ιούνη

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Ξάνθη στελεχώνουν οι: ΕΦΕΝΤΗ ΧΑΣΑΝ: Οικοδόμος. Γεννήθηκε στον Κένταυρο Ξάνθης το 1963. Είναι  παντρεμένος κι έχει 4 παιδιά. Τελείωσε την τεχνική Σχολή και από το 1982 εργάζεται ως οικοδόμος, ένας κλάδος που πλείτεται ιδιαίτερα από την ανεργία, πράγμα που αναγκάζει πολλούς όπως και τον Χασάν να αναζητούν δουλειά εκτός Ελλάδας.
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ: Εκπαιδευτικός- Νηπιαγωγός. Γεννήθηκε το 1966 στην Ξάνθη. Είναι παντρεμένη κι έχει 2 παιδιά. Σπούδασε Σχολή Νηπιαγωγών στη Θεσ/νίκη όπου αποφοίτησε το 1987. Είναι μέλος του Συλλόγου Γυναικών, μέλος της Επιτροπής Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ Ν. Ξάνθης.
ΒΟΥΖΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: Μικροεπαγγελματίας. Γεννήθηκε το 1979 στην Νιγρίτα Σερρών. Σπούδασε Προγραμματιστής Ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Λονδίνο όπου αποφοίτησε το 2001 Είναι μέλος της Γραμματείας της ΠΑΣΕΒΕ στο Νομό Ξάνθης.
ΚΟΛΛΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Επίκουρος καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1955. Είναι παντρεμένος κι έχει 3 παιδιά. Ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική δράση  στο φοιτητικό κίνημα. Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Ε.Δ.Π. της Πολυτεχνικής Σχολής. Είναι πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης (παράρτημα Ξάνθης) της ΕΕΔΥΕ. Είναι δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ξάνθης, εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.
ΠΥΡΓΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Ιδιωτικός Υπάλληλος. Γεννήθηκε στην Ξάνθη το 1979. Είναι παντρεμένος κι έχει δύο παιδιά. Σπούδασε Λογιστική στο ΤΕΙ Σερρών. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης του ΚΚΕ. Μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Σχετικά Άρθρα