Γενική

Η Καβάλα προχωρά τον τουρισμό της και η Ξάνθη απλά χαζεύει….

Ο Σταμάτης Κουρούδης Επίτιμος Πρόξενος της Ο.Δ.Γερμανίας στη Α.Μ.Θ. και το Γενικό Προξενείο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη διοργανώνει διήμερο φόρουμ με θέμα «ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: Δημιουργούμε ένα προϊόν υψηλών προδιαγραφών και πολλαπλών εμπειριών». Η εκδήλωση διοργανώνεται στην Καβάλα στις 29 και 30.05.12. Παράλληλα θα υπάρξει και άλλη ημερίδα με θέμα «Ειδικές μορφές Τουρισμού» που θα λάβει χώρα στις 29.05.12.
Στην Ημερίδα συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, κύριος Άρης Γιαννακίδης, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων της Περιφέρειας ΑΜΘ και Δήμαρχος Καβάλας, κύριος Κώστας Σιμιτσής, ο Εντεταλμένος για την Ελληνογερμανική Συνέλευση Κοινοβουλευτικός Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Θεμάτων, κύριος Hans-Joachim Fuchtel, το μέλος του Γερμανικού Κοινοβουλίου κυρία Mechthild Heil, Δήμαρχοι από την Ελλάδα και τη Γερμανία, ο Γενικός Πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, κύριος Wolfgang Hoelscher-Obermaier, εκπρόσωποι τουριστικών φορέων, Γερμανοί δημοσιογράφοι κ.α.
Η σχετική πρόσκληση αναφέρει
Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων ΑΜΘ και Δήμαρχος Καβάλας και O Γενικός Πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη σας προσκαλούν να λάβετε μέρος σε Ημερίδα με θέμα: «ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ»
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο “Batis” (4o χλμ. Καβάλα-Ν. Πέραμος)
την Τρίτη  29 Mαϊου 2012 με ώρα προσέλευσης  9.30 π.μ.
Η Ημερίδα είναι μια από τις πολλές εκδηλώσεις που διοργανώνονται σύμφωνα με απόφαση της διμερούς Επιτροπής Δημάρχων με σκοπό την προετοιμασία της 3ης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Νοεμβρίου 2012 στη Θεσσαλονίκη.

Σχετικά Άρθρα