Γενική

Ανασκευάζει το «ούτε νεκρός με ΠΑΣΟΚ- ΝΔ» ο Καμμένος

Φαίνεται κατάλαβαν ότι δεν τους ευνοεί αυτή η σκληροπυρηνική τακτική στο κόμμα του Καμμένου και άρχισαν να αλλάζουν τακτική πριν τις εκλογές της 17 ης Ιουνίου. Παραθέτω ένα απόσπασμα από προχθεσινή συνέντευξη του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στην πρωινή εκπομπή του Ant1:
– Ισχύει αυτό που έχετε πει ότι δεν πρόκειται να στηρίξετε μια κυβέρνηση με κορμό την ΝΔ αν είναι πρώτο κόμμα;
– Δεν είπα αυτό. Εγώ είπα ότι δεν συνεργάζομαι ούτε νεκρός με τον κο Σαμαρά και τον κο Βενιζέλο προσωπικά. Είναι οι 2 πολιτικοί που υπέγραψαν επιστολή που δεσμεύουν τους εαυτούς τους , όχι τα κόμματα τους, για την επόμενη των εκλογών που έλεγαν ότι είναι μονόδρομος το μνημόνιο… Όταν ο ελληνικός λαός αποφάσισε να πει το όχι , γιατί δεν υπάρχει εδώ ένας Τάσος Παπαδόπουλος να πει το όχι όπως στην Κύπρο…
– Λέτε δηλαδή ότι μπορείτε να στηρίξετε μια κυβέρνηση υπό τον όρο να μην είναι πρωθυπουργοί ο κος Βενιζέλος ή ο κος Σαμαράς;
– Αυτό είναι δεδομένο…Νομίζω και αυτό το έχει πει και ο ελληνικός λαός στις τελευταίες εκλογές και από εκεί και πέρα, πρέπει να υπάρχει μια κυβέρνηση η οποία θα προστατεύει από τη επίθεση που δέχεται η ελληνική οικονομία και η ελληνική οικογένεια.
Το δικό μας σχόλιο: Ο κ.Καμμένος ισχυρίζεται ότι είπε ότι δεν θα συνεργαστεί ούτε νεκρός με Βενιζέλο- Σαμαρά κι όχι με ΠΑΣΟΚ- ΝΔ. Το βίντεο όμως που κυκλοφορεί στο internet άλλα τον δείχνει να λέει. (Μήπως έκανε και αυτός την κολοτούμπα του;).

Σχετικά Άρθρα