Γενική

Θραύση συνεχίζουν να κάνουν τα φρουτάκια σε όλη την Θράκη

Συνελήφθησαν στις 16-5-2012 το απόγευμα, σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, επτά άνδρες, ηλικίας 44, 55, 57, 33, 87, 55, 59 και μια γυναίκα ηλικίας 27 ετών όλοι του Έλληνες καθώς και ένας 17χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο, σε καφενείο, όπου συνέλαβαν τον 44χρονο και την 27χρονη, υπεύθυνους του καταστήματος, διότι είχαν εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, δεκαέξι ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με πρόσθετο απαγορευμένο λογισμικό πρόγραμμα (ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ), επιτρέποντας στα άλλα επτά άτομα, την διενέργεια του παραπάνω παιγνίου.
Ο 65χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος κατά τον έλεγχο απουσίαζε και αναζητείται. Κατασχέθηκαν δεκαέξι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, το χρηματικό ποσό των 2.230 ευρώ και ένας ασύρματος ηλεκτρονικός μηχανισμός. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Σχετικά Άρθρα