Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

ΜΑΧΗΤΗΣ
Η απόφαση του ΛΑΟΣ να κατέβει αυτόνομο στις εκλογές δε βρήκε σύμφωνο τον Θ. Πλεύρη ο οποίος μετά από μία θυελλώδη συνάντηση με τον Γ. Καρατζαφέρη το περασμένο Σάββατο και αποχώρησε από το ΛΑΟΣ.
Ο Θ. Πλεύρης οδεύει προς το κόμμα της ΝΔ και φυσικά επιβεβαιώνονται πλήρως και πάλι όλες οι πληροφορίες του «Μ» που το είχε ήδη ανακοινώσει από την περασμένη Παρασκευή μετά από επικοινωνία μαζί του, αν και σύμφωνα με τον ίδιο δεν έχει θέσει ακόμα όρους για την ένταξή του στο κόμμα του Αντώνη Σαμαρά.
Αυτό που προέχει για τον Θανάση Πλεύρη όπως δήλωσε και ο ίδιος στον «Μ», είναι η παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη και τα Εθνικά θέματα και γι’ αυτό και “συτρατεύεται” σε αυτήν την προσπάθεια.
-Μια ακόμη επιβεβαίωση του «Μαχητή» από την περασμένη Παρασκευή μάλιστα…

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ
Συνεχείς συσκέψεις των μειονοτικών παραγόντων Μετέ (Ψευτομουφτής), Μάντατζη Τσετιν, Τουρκές κλπ με… «άρωμα» Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής. Αντικείμενο η εκλογή ενός ακόμη μειονοτικού βουλευτή στο Νομό Ξάνθης!!! Γεγονός που ευνοεί σε μεγάλο βαθμό πλέον η επίσημη ανακοίνωση φυσικά του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την οποία επικεφαλής του ψηφοδελτίου Ξάνθης θα είναι ο πλειοψηφών (με 11.000 σταυρούς) ΧΟΥΣΕΪΝ ΖΕΪΜΠΕΚ!!!
Το θέμα αυτό ήδη συζητήθηκε όπως μαθαίνουμε στην Συμβουλευτική Επιτροπή που με τη «σιγουριά» ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ούτως ή άλλως θα είναι 1ο ή 2ο κόμμα πανελλήνια, επιχειρεί να μεθοδεύσει ώστε στις εκλογές της 17ης Ιουνίου να εκλέξει και 2ο μειονοτικό βουλευτή, γεγονός που μπορεί μαθηματικά να γίνει, αν «πέσουν» όλοι επάνω σε έναν άλλον μειονοτικό υποψήφιο…!

ΑΓΩΝΑΣ
Ο ελλειμματικός από δημιουργίας του και πρόχειρα σχεδιασμένος ΕΟΠΥΥ κατέρρευσε ταχύτερα του αναμενομένου συμπαρασύροντας μαζί του τη δημόσια φαρμακευτική περίθαλψη. Οσοι, ακολουθώντας τυφλά τις επιταγές του μνημονίου, δημιούργησαν ένα έκτρωμα καταδικασμένο να πεθάνει έχουν τεράστιες ευθύνες απέναντι στον ελληνικό λαό. Σήμερα 12.000 φαρμακεία είναι προ των πυλών του Τειρεσία και των κατασχέσεων από τις τράπεζες. Σήμερα 30.000 οικογένειες φαρμακοποιών και βοηθών κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο.

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
Δεν γνωρίζω αν αληθεύει, αλλά μου το μετέφεραν τουλάχιστον τρεις γνωστοί και μη εξαιρετέοι γαλάζιοι υποστηρικτές. Μετά τις εκλογές και αφού πέρασε μικρό χρονικό διάστημα, δυο εκ των μονομάχων υποψηφίων Βουλευτών γαλάζιας απόχρωσης, τα βρήκαν και μάλιστα παρακάθισαν και σε γεύμα συμφιλίωσης. Ο έρωτας, όπως λέει και ο λαός μας, περνάει πρώτα από το στομάχι, οπότε η καλύτερη ευκαιρία να ξαναγαπηθούν τα δυο μέχρι πριν αρκετό καιρό φιλαράκια, και αντίπαλοι στις τελευταίες εκλογές, ήταν ένα καλό γεύμα με πολλούς γευστικούς μεζέδες για να χαλαρώσει η ατμόσφαιρα. Το τι συζητήθηκε βέβαια, δεν το γνωρίζω, καθώς όπως σας είπα το περιστατικό μου το μετέφεραν αυτόπτες μάρτυρες και εγώ απλά σας το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη.

Σχετικά Άρθρα