Γενική

Ανοιχτή επιστολή στον Υπουργό Άμυνας Στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη

«Οι Απόστρατοι είναι σαρξ εκ της σαρκός των εν ενεργεία»
Θρακιώτη Στρατηγέ Φράγκο Φραγκούλη, οι Απόστρατοι Αξιωματικοί της Ξάνθης σε συγχαίρουν θερμά για την ανάληψη των καθηκόντων του Υπηρεσιακού Υπουργού Εθνικής Αμύνης και σου εύχονται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σου.
Δεν γνωρίζω ποιός σε πρότεινε για την νευραλγική αυτή θέση, (γιατί είναι γνωστό ότι οι Πολιτικοί αισθάνονται αλλεργία όταν ακούνε για Στρατιωτικούς, ίσως επειδή δεν συγχωρούν το γεγονός ότι κάποιοι στο παρελθόν τους «έπιασαν νύχτα» και έχασαν 7 χρόνια την «δουλειά» τους!) όμως είμαστε σίγουροι ότι με το ήθος σου και την προσφορά σου θα τους δικαιώσεις απόλυτα όλους.
Θυμάμαι Στρατηγέ ένα ανεκδιήγητο αστράτευτο «τουρίστα» που πέρασε ένα φεγγάρι από το Υπουργείο Άμυνας και τόλμησε να πει ότι «πρέπει να κοπεί ο ομφάλιος λώρος μεταξύ Αποστράτων και των εν ενεργεία Αξιωματικών» ίσως φοβούμενος «πραξικόπημα».
Νομίζω ότι πρέπει σε κατάλληλο χρόνο να τονίσεις προς κάθε κατεύθυνση ότι « οι Απόστρατοι είναι σαρξ εκ της σαρκός των εν ενεργεία» κι αυτοί υπήρξαν οι δάσκαλοι των νεοτέρων, οι οποίοι ορκίσθηκαν να γίνουν καλλιτεροί τους (άμες δε γεσόμεθα πολλώ κάρονες των προγόνων).
Την δύσκολη εποχή που περνάει η Πατρίδα μας Στρατηγέ (εποχή κρίσεως θεσμών, αξιών και λιγότερο οικονομική ), επειδή τους πολιτικούς δεν τους ενδιαφέρει τίποτε άλλο από το να επανεκλεγούν (αυτό διακηρύττει ο καθηγητής Χρ. Γιανναράς), η σκέψη η δική σου και των άλλων ευσυνείδητων που οδηγούν την χώρα  θα πρέπει να είναι στραμμένη προς την Τουρκία, το Σκοπιανό, την Κύπρο, την ΑΟΖ, τους λαθρομετανάστες.
Αν μπορείς Στρατηγέ φόρτωσέ τους σ ένα ελικόπτερο «σινούκ» και φέρε όλους αυτούς τους θαμώνες του Κολωνακίου στον Έβρο, να δουν που χτυπάει η καρδιά της Ελλάδος, πως ασκούνται τα στελέχη και οι οπλίτες του Δ’ Σώματος στις βολές MLRS στα Πετρωτά, στις βολές με τα LEOPARD στο πεδίο βολής Αρμάτων Πετροχωρίου και πως εκτελούν ασκήσεις μέρα και νύχτα βιαίας διάβασης υδάτινου καλύμματος.
Το γεγονός ότι κάποιοι ψευτοκουλτουριάρηδες δήθεν προοδευτικοί και γιαλαντζή οικολόγοι «εχολώθησαν» από την παρουσία σου, άποψή μου είναι να τους γράψεις «στα παλαιότερα των αρβυλών σου». Ο Θεός μαζί σου.
Αντ/γος ε.α Νικόλαος Φωτιάδης
Επίτιμος Υ/δκτής Δ ΣΣ
loading...

Σχετικά Άρθρα