Γενική

Κακό πράγμα να λες την αλήθεια και να μην σε πιστεύει κανείς

Πραγματικά έχω την εντύπωση πως σήμερα που μιλάμε οι Α. Σαμαράς και ο Β. Βενιζέλος είναι οι πιο ειλικρινείς πολιτικοί της Ελλάδας. Λένε την αλήθεια για το χρέος και τις απαραίτητες αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην χώρα και όμως ο λαός δεν τους πιστεύει!!! Ότι και να πούνε, ότι και να κάνουν, οι Έλληνες δεν «τσιμπάνε», λόγω του κακού παρελθόντος των κομμάτων τους. Πληρώνουν εκείνοι την αναξιοπιστία του πολιτικού συστήματος έτσι όπως λειτούργησε από την μεταπολίτευση και δώθε… (Και ο Τσίπρας θρέφει του καρπούς του λαϊκισμού!!!).
Νομίζω ότι την τρίτη φορά θα πάρουμε το λουρί της μάνας…
Μια μικρή καθημερινή απόλαυση έχει καταντήσει για τους Ξανθιώτες και γενικά τους Έλληνες το θέμα των εκλογών. Μέχρι να τελειώσουμε τις προηγούμενες πάμε σε τρεις βδομάδες για νέες, επειδή οΤσίπρας έχει δει το όνειρο της αυτοδυναμίας. Ελπίζω κι εύχομαι να του το …ξηγήσει καλά ο ελληνικός λαός. (Διότι μια του ψεύτη (υποσχέσεις) δυο του κλέφτη (ψήφων) τρεις και το λουρί της μάνας…)
Θα πληρώσουν στο ταμείο τον εκλογών
Δύο πράγματα θα πληρώσει αυτή τη φορά ο Αλ. Τσίπρας και ο ενταύθα Ν. Καλιαμπάκας. Την αλαζονεία ένεκεν ποσοστού και την ατολμία να αναλάβουν ρίσκο κυβερνητικό. Είχαν μάθει στο ανεύθυνο 3- 5% και τώρα στα ζόρικα πέταξαν τη μπάλα εκτός γηπέδου. Δεύτερη ευκαιρία δεν πρόκειται να δοθεί στον Τσίπρα και η ιστορία θα τον κατατάξει στην ομάδα των ριψάσπιδων. (Ευτυχώς για την χώρα μας…).

Σχετικά Άρθρα