Γενική

Ανακοίνωση Γ. Παυλίδη για τα αναχώματα του Έβρου

Περιφέρεια ΑΜΘ: «Ανέθεσαν» έργα 900.000 ευρώ στα αναχώματα του Έβρου και τώρα παραπέμπουν μικροεργολήπτες στα Δικαστήρια για να πληρωθούν!!!!
Η προχειρότητα, η αδιαφάνεια, η σύγχυση στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης δεν έχει τέλος! Ευτελίζουν τον θεσμό, δεν τηρούν τα στοιχειώδη, δεν γνωρίζουν τι  γίνεται γύρω τους! Πρόκειται για νέο κατόρθωμα Γιαννακίδη και των περί αυτόν. Δεχόμαστε καταγγελίες ότι ανέθεσαν σε εργολάβους και ιδιοκτήτες μηχανημάτων έργων ,χωρίς τις προϋποθέσεις , καμία διαδικασία και  κανένα έγγραφο, έργα 900.000 ευρώ περίπου για παρεμβάσεις αποκατάστασης ζημιών σε όλο το μήκος του Έβρου. Αποτέλεσμα, πέραν της όποιας αδιαφάνειας, τώρα να αδυνατούν να τους καταβάλλουν τα οφειλόμενα που επιμετρήθηκαν. Τους παραπέμπουν στα Δικαστήρια για να εισπράξουν ότι τους οφείλεται!
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια ΑΜΘ, πρώην νομάρχης Ξάνθης κ. Γιώργος Παυλίδης ,ανέφερε «Συνεχείς οι αποτυχίες της διοίκησης Γιαννακίδη. Δεν μπορούν να κάνουν σωστά το παραμικρό. Λειτουργούν με όρους «εκ παραδρομής». Δυστυχώς η ανικανότητα, η ανεπάρκεια, και η κατ’ επανάληψη επιβεβαίωσή τους δεν έχουν τέλος. Ανέθεσαν προφορικά την εκτέλεση έργων σε πολίτες , χωρίς όρους, τα επισκέφθηκε για πολιτική προβολή ο Περιφερειάρχης και η αντιπεριφερειάρχης με τα ΜΜΕ καμιά δεκαριά φορές. Οι μικροκατασκευαστές τα χρηματοδότησαν και τώρα τους παραπέμπουν στα Δικαστήρια για να πληρωθούν, μετά από κάποια χρόνια.Πρέπει να μπεί ένα τέλος στον κατήφορο της περιφέρειας και στα βάσανα των πολιτών».

Σχετικά Άρθρα