fbpx
Γενική

Συνεχίζει η Ανδρέου Γεωργία τον προεκλογικό της αγώνα

Με επισκέψεις σε χωρία και υποστηρικτές της σε όλη την Ξάνθη
Την Δευτέρα 30 Απριλίου 2012, η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Ξάνθης Ανδρέου Γεωργία Μιχαηλίδη, συνεχίζοντας  τις επισκέψεις στο πλαίσιο των προεκλογικών της επαφών, επισκέφθηκε το πρωί της  Δευτέρας τα ΚΑΠΗ  Χρύσας και Διομηδείας.
Δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε η κυρία Ανδρέου Γεωργία, είναι μια Κοινωνία για όλες τις Ηλικίες.  Η Νέα Δημοκρατία επικυρώνει τη δέσμευση: Ελληνικές Πόλεις για Όλες τις Ηλικίες με δράσεις όπως:
Αλληλεγγύη και συνοχή των γενεών μέσα από την προβολή της διαχρονικής προσφοράς των Ηλικιωμένων προς τη Δεύτερη και Πρώτη γενιά και προγράμματα για συνάντηση και επικοινωνία Ηλικιωμένων και Παιδιών.
Ασφαλής και αποτελεσματική πρόσβαση Ηλικιωμένων Ατόμων σε όλες τις Υπηρεσίες Υγείας.
Ενδυνάμωση μέσα από νέες δεξιότητες και ενθάρρυνση για αποτελεσματική τελειοποίησή τους (Παράδοση, Πολιτισμός, Ηλικιωμένοι φορείς και δάσκαλοι παραδοσιακών τεχνικών).
Το απόγευμα επισκέφθηκε τους οικισμούς Τυμπάνου , Τοξοτών και Θαλασσιάς. Άκουσε τα παράπονα των κατοίκων για τη μείωση των εισοδημάτων τους , την έλλειψη ρευστότητας, την ακινησία της αγοράς και την ανεργία.
Οι τομείς και οι αλλαγές , τόνισε η κα Ανδρέου, δεν έρχονται με κτυπήματα στους μισθωτούς και συνταξιούχους  αλλά  με την προώθηση διαρθρωτικών αλλαγών στην οικονομία με  αναπτυξιακές δράσεις διασφαλίζοντας θέσεις εργασίας και θετικό πρόσημο στην αγορά.
Για τους κτηνοτρόφους
Η κα Γεωργία Ανδρέου ενημέρωσε και τους κτηνοτρόφους της Ξάνθης ότι υπεγράφη από τον Υπουργό Οικονομικών η απόφαση για τα κτηνοτροφικά δάνεια. Σύμφωνα με την απόφαση της Κ.Υ.Α .η συνολική διάρκεια του δανείου από εξαετής γίνεται επταετής, δίνοντας την δυνατότητα στους αιγοπροβατοτρόφους, βοοτρόφους, χοιροτρόφους και πτηνοτρόφους φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ομάδες φυσικών ή νομικών προσώπων να υπαχθούν στην σχετική ρύθμιση μέχρι τις 29 Ιουνίου του 2012. Η νέα τροποιητική απόφαση ορίζει ως ημερομηνία για την πρώτη καταβλητέα δόση την 31 η Δεκεμβρίου του 2012 και τελευταία την 31 η Δεκεμβρίου του 2017.

Σχετικά Άρθρα