fbpx
Γενική

Δεν δίνει στοιχεία η ΕΑΠΑΞ για το πόρισμα των Οικονομικών Επιθεωρητών

Ποιος ξέρει τι θα σέρνει στις διοικήσεις της ΕΑΠΑΞ το πόρισμα των Οικονομικών Επιθεωρητών και αρνήθηκε ο Κυριακίδης να το παραδώσει στον Χρήστο Πούλιο. Μάλιστα ο αρχηγός της αντιπολίτευσης ζήτησε το πόρισμα αυτό ακόμη και με έγγραφό του προς την εταιρία του δήμου. Όπως ανακοίνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Χρήστος Πούλιος, έλαβε επιστολή απάντησης από τον πρόεδρο κ. Κυριακίδη η οποία αναφέρει: «Μας κοινοποιήθηκε η διενέργεια διαπιστωτικού ελέγχου και δεν μας έχει δοθεί κανένα πόρισμα. Για κάθε επιπλέον στοιχείο, παρακαλούμε να μας κοινοποιήσετε το λόγο του έννομου συμφέροντός σας». (Βρε αν είναι επιλήψιμα τα όσα αναφέρονται μέσα, θα το δώσετε θέλετε δεν θέλετε, το ίδιο βέβαια και αν είναι απαλλακτικά για τις διοικήσεις σας…). Άλλο θέμα για να χαλαρώσουμε

Στη φυλακή οδηγήθηκαν για δεύτερη φορά μετά την απολογία τους στον ανακριτή ο επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλά και η αδελφή του Νότα οι οποίοι είχαν συλληφθεί για μη απόδοση ΦΠΑ ύψους 2,2 εκατομμυρίων ευρώ. Ανακριτής και εισαγγελέας μετά την απολογία των δυο κατηγορουμένων διαφώνησαν για την ποινική μεταχείρισή τους. Συγκεκριμένα, ο ανακριτής είχε τη γνώμη ότι πρέπει ν’ αφεθούν ελεύθεροι ενώ η εισαγγελέας ότι πρέπει να κριθούν προφυλακιστέοι.

Τη διαφωνία των δικαστικών λειτουργών έλυσε αυθημερόν με βάση το νέο νόμο το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας τα μέλη του οποίου έκριναν ότι ο Γαβαλάς και η αδελφή του πρέπει να προφυλακιστούν.

Σχετικά Άρθρα