fbpx
Γενική

Στην Θράκη θα κλείσει την προεκλογική εκστρατεία της Ν.Δ. ο Αντώνης Σαμαράς

Με ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης

Γράφει ο Σταύρος ΚαρυπίδηςΤην πολιτική και οικονομική επικαιρότητα, θέματα τοπικού ενδιαφέροντος αλλά και τις ολοκληρωμένες θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, για το πώς μπορεί η χώρα να βρει διέξοδο στην κρίση χωρίς άλλες απώλειες, ανέλυσε μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή «Τα Νέα της Πόλης», του Ραδιοφώνου του Δήμου Ξάνθης, ο βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία κ. Αλέξανδρος Κοντός το πρωί της Πέμπτης. Από εκεί ο κ. Κοντός προανήγγειλε και την έλευση του προέδρου το κόμματος στην Θράκη την ερχόμενη εβδομάδα.
Πιο συγκεκριμένα ο Αντώνης Σαμαράς θα έρθει στον Έβρο όπου και θα κλείσει την προεκλογική της εκστρατεία η Νέα Δημοκρατία μιλώντας στην Αλεξανδρούπολη. Στην ακριτική μας Θράκη ο πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς, θα πραγματοποιήσει ανοικτή πολιτική εκδήλωση την τελευταία Παρασκευή 4 Μαΐου. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί ή γυμναστήριο ή στο Δημοτικό Θέατρο της Αλεξανδρούπολης, ενώ η κινητοποίηση έχει ξεκινήσει ήδη.
Η απόφαση πάρθηκε την Πέμπτη το πρωί, καθώς οι επιτελείς της Συγγρού, έψαχναν που θα κλείσει η προεκλογική εκστρατεία του κόμματος, μετά την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Μαΐου στην Αθήνα.
Έτσι δέχθηκαν τις εισηγήσεις των βουλευτών της Θράκης και αποφασίστηκε η Αλεξανδρούπολη, γι αυτό και ακυρώθηκε η προγραμματισμένη για το Σάββατο επίσκεψη του εκπροσώπου της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη στην πρωτεύουσα του Έβρου, ο οποίος τελικά θα επισκεφθεί την Κομοτηνή την Κυριακή 29 Απριλίου και σήμερα Σάββατο 28 Απριλίου της πόλη μας την Ξάνθη.
Να σημειώσουμε ότι είναι η πρώτη φορά που ένα μεγάλο κόμμα πραγματοποιεί την τελευταία προεκλογική του εκδήλωση στην Θράκη και να τονίσουμε ότι ο Αντώνης Σαμαράς επισκέπτεται για τρίτη φορά την περιοχή μας τον τελευταίο 1,5 χρόνο, δείχνοντας το μεγάλο του ενδιαφέρον για τη Θράκη και την έμφαση που δίνει η Νέα Δημοκρατία στην ευαίσθητη αυτή ακριτική περιοχή.

Σχετικά Άρθρα