fbpx
Γενική

Δωρεάν διανομή προϊόντων σε άπορους του Δήμου Αβδήρων

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Βασίλη Τσολακίδη

Ο Δήμος Αβδήρων πληροφορεί τους μουσουλμάνους δημότες του, οι οποίοι δεν έχουν υποβάλει αίτηση σε κανένα δικαιούχο φορέα εφαρμογής του προγράμματος «Δωρεάν διανομής ζυμαρικών, λευκασμένου ρυζιού, φέτας και γραβιέρας Κρήτης ΠΟΠ, σε άπορους της χώρας βάσει προγράμματος της Ε.Ε. έτους 2012» ότι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στην Τοπική τους Κοινότητα μέχρι και της 26 Μαρτίου.

Σημεία υποβολής αιτήσεων έχουν οριστεί: Για τους κατοίκους του πρώην Δήμου Αβδήρων, συμπληρώνονται και υποβάλλονται αιτήσεις στο δημοτικό κατάστημα Αβδήρων ( πρώην δημαρχείο Αβδήρων) στα Άβδηρα ,στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Μορφίδη Παναγιώτη, εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Για τους κατοίκους των οικισμών του πρώην Δήμου Σελέρου καθώς και για τους οικισμούς Σούνιο και Πολύσιτο συμπληρώνονται και υποβάλλονται αιτήσεις στο ΚΕΠ Σελέρου καθημερινά το απόγευμα 14.00- 20.00 μ.μ. Για τους κατοίκους των οικισμών Μαγικού και Αλκυώνης συμπληρώνονται και υποβάλλονται αιτήσεις στο ΙΔΡΥΜΑ ΧΑΛΙΩΡΗ στο Μαγικό την Δευτέρα , Τετάρτη και Πέμπτη 9.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ. και Τρίτη και Παρασκευή 11.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ.

4. Για τους κατοίκους των οικισμών της Δημοτικής Κοινότητας Διομηδείας συμπληρώνονται και υποβάλλονται αιτήσεις στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου στην Διομήδεια κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες , καθώς και στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας στην Διομήδεια Δευτέρα- Τρίτη και Παρασκευή το απόγευμα 19.00 – 20.00 μ.μ. Για τους κατοίκους των οικισμών Γενισέας και Βαφέικων συμπληρώνονται και υποβάλλονται αιτήσεις στην Πρόεδρο της δημοτικής Κοινότητας Γενισέας κ. Αμανατίδου Αναστασία όλες τις ημέρες και ώρες μετά από συνεννόηση.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι είναι: Φωτοτυπία αστυνομικής Ταυτότητας και των δύο συζύγων, υπεύθυνη δήλωση (2) και των δύο συζύγων, πρόσφατο Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης και φωτοτυπία εκκαθαριστικού εφορίας Οικονομικού έτους 2011. (Οι χριστιανοί δημότες του Δήμου Αβδήρων μπορούν να απευθύνονται στην εκκλησία του χωριού τους).

Σχετικά Άρθρα