50 γρ. λιωμένο βούτυρο
50 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις συν έξτρα για το πασπάλισμα
1/4 του κουταλιού μπέικιν πάουντερ
50 γρ. μαύρη ζάχαρη
1 αυγό
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
2 κουταλιές αποξηραμένα κόκκινα φρούτα (βατόμουρα και κεράσια)
Προαιρετικά
Μέλι και παγωτό βανίλια για το γαρνίρισμα
Διαδικασία
Βουτυρώστε 4 μικρές ατομικές φόρμες για κέικ και πασπαλίστε τες με λίγο αλεύρι. Βάλτε σ’ ένα μεγάλο μπολ όλα τα υλικά εκτός από τα βατόμουρα και τα κεράσια. Χτυπήστε μ’ ένα μίξερ χειρός τα υλικά μέχρι να γίνουν ένα. Τώρα βάλτε μέσα και τα βατόμουρα με τα κεράσια. Βάλτε το μίγμα στο ψυγείο μέχρι να το ψήσετε. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ο C και μοιράζουμε το μίγμα στις τέσσερις φόρμες. Ψήνουμε για 15-20 λεπτά, ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε με μέλι ή και παγωτό βανίλια άμα θέλουμε. Καλή επιτυχία!