fbpx
Γενική

Επίσκεψη από το ΚΙΕΦ στην Δημοκρατική Αριστερά


Κατά την διάρκεια της επίσκεψης τα στελέχη των δυο κομμάτων αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τις πρόσφατες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στη χώρα

Τα στελέχη της νομαρχιακής οργάνωσης Ξάνθης του Κόμματος Ισότητας Ειρήνης Φιλίας, στο πλαίσιο των επισκέψεων που ξεκίνησαν στα πολιτικά κόμματα, επισκέφτηκαν τα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς στη Ξάνθη.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις 11 Φεβρουαρίου 2012 στα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς στη Ξάνθη συμμετείχαν από την πλευρά του ΚΙΕΦ ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος της νομαρχιακής οργάνωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου, o νομικός συμβουλος του κόμματος και μέλλος κεντρικής επιτροπής και το Δ.Σ. της νομαρχιακής επιτροπής ΚΙΕΦ, ενώ από την πλευρά της Δημοκρατικής Αριστεράς οι Κώστας Δέλκος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και Χρήστος Γκαρμπούνης, Κώστας Γούναρης, Σίμος Ευαγγελίδης, Σαμή Καραμπουγιούκογλου και Σόλων Σαρακενίδης, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Ξάνθης.
Στην ομιλία του, ο αντιπρόεδρος του ΚΙΕΦ και υπεύθυνος της νομαρχιακής οργάνωσης Ξάνθης, Οζάν Αχμέτογλου, εξέφρασε ότι ως κόμμα δίνουν μεγάλη σημασία στον διάλογο μεταξύ των πολιτικών κομμάτων, και σε αυτό το πλαίσιο έχουν αρχίσει της επισκέψεις στα κόμματα.
Οι εκπρόσωποι της Δημοκρατικής Αριστεράς εκφράζοντας την ικανοποίησή τους από την επίσκεψη των στελεχών του ΚΙΕΦ τόνισαν ότι ο διάλογος μεταξύ των κομμάτων στη δύσκολη κατάσταση που διέρχεται η χώρα είναι και σημαντικός και απαραίτητος.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης τα στελέχη των δυο κομμάτων αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τις πρόσφατες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στη χώρα και τις επιπτώσεις τους στην περιοχή μας.
Επίσης ο Οζάν Αχμέτογλου, δώρισε μια πλακέτα του ΚΙΕΦ στη Νομαρχιακή Επιτροπή Ξάνθης της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Σχετικά Άρθρα