fbpx
Γενική

Αστυνομικό δελτίο


Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων στην Ξάνθη

Συνελήφθη στις 13-2-2012 το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 60χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του δράστη, ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους είκοσι τεσσάρων εκατοστών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων στην Καβάλα

Συνελήφθη στις 13-2-2012 το βράδυ, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, 19χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί κατόπιν ελέγχου που πραγματοποίησαν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης, εντόπισαν και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους είκοσι εκατοστών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη στις 13-2-2012 το βράδυ, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, 26χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 26χρονο, διότι, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 1,2 γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή στην Ξάνθη
Συνελήφθησαν στις 15-2-2012 κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, δύο ημεδαποί, ηλικίας 25 και 34 ετών, για κλοπή. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους παραπάνω ημεδαπούς διότι αφαίρεσαν από την είσοδο πολυκατοικίας στην Ξάνθη, τρία ποδήλατα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στην Κομοτηνή
Συνελήφθη στις 13-2-2012 το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 25χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος δύο συνεργών του, έναν 27χρονο ημεδαπό και έναν αγνώστων στοιχείων δράστη, οι οποίοι διέφυγαν τη σύλληψη και αναζητούνται. Συγκεκριμένα, ο 25χρονος με τον άγνωστο δράστη αφαίρεσαν από διαμέρισμα πολυκατοικίας, στην πόλη της Κομοτηνής, διάφορα χρυσαφικά, συνολικής αξίας 3.000 ευρώ και ακολούθως επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος και τράπηκαν σε φυγή. Στη συνέχεια, μετά από σχετικές αναζητήσεις, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 25χρονο και τον συνέλαβαν, ενώ οι άλλοι δύο δράστες δεν εντοπίσθηκαν και αναζητούνται. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Σχετικά Άρθρα