Ανεύρεση ανθρώπινου κρανίου στην Καβάλα
Ανευρέθη, στις 12-2-2012 το πρωί, σε αγροτική περιοχή της Καβάλας ανθρώπινο κρανίο, το οποίο περισυνελλέγη προκειμένου αποσταλεί για ιατροδικαστική εξέταση.
Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων στην Καβάλα
Συνελήφθη στις 11-2-2012 το βράδυ, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, 19χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί κατόπιν ελέγχου που πραγματοποίησαν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης, εντόπισαν και κατέσχεσαν δύο αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό και τέσσερα στρατιωτικά φυσίγγια. Επίσης στην κατοχή του 19χρονου, βρέθηκε μια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 0,7 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην Ορεστιάδα
Συνελήφθη στις 11-2-2012 το απόγευμα, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, 27χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του 27χρονου ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 0,4 γραμμαρίων, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 4 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην Αλεξανδρούπολη
Συνελήφθη στις 12-2-2012 το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 44χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 44χρονο, διότι, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 2,8 γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
Σύλληψη εννέα ημεδαπών για φθορά ξένης ιδιοκτησίας στην Ξάνθη
Συνελήφθησαν στις 12-2-2012 το βράδυ, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, εννέα ημεδαποί, ηλικίας 14, 17, 16, 15, 14, 13 (άνδρες) και 15, 14 και 15 (γυναίκες) κατηγορούμενοι για φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους παραπάνω δράστες, διότι, ενεργώντας από κοινού, προκάλεσαν φθορές, αξίας 10.000 Ευρώ, σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή, ιδιοκτησίας 56χρονου ημεδαπού. Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι κατόπιν προφορικής εντολής κ. Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.