Γενική

Σε πανηγυρικό κλίμα η Ετήσια Τακτική Γεν. Συνέλευση των Συνταξιούχων ΑστυνομικώνΈκοψαν και την πίτα τους

Την Δευτέρα 30/01/2012 στην λέσχη της Α.Δ. Ξάνθης πραγματοποιήθηκε με πολλή μεγάλη επιτυχία η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Νομού Ξάνθης καθώς και η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας. Αφού πραγματοποιήθηκε η εκλογή προεδρείου ο διοικητικός απολογισμός και ισολογισμός του απερχόμενου έτους καθώς και ο προϋπολογισμός του επομένου έτους τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ένωσης κ. ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗΣ Φάνης και ενημέρωσε τους συναδέλφους για όλα όσα απασχολούν και θα απασχολήσουν την Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών την χρονιά που άρχισε.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο πρώην υπουργός και Βουλευτής Ξάνθης κ. Αλέξανδρος ΚΟΝΤΟΣ ο οποίος απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό και υποσχέθηκε ότι θα βρίσκετε στο πλευρό της Ένωσης, ο Διοικητής της Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης κ. ΓΚΙΚΑΣ Ευάγγελος, ο πρόεδρος, η γενική γραμματέας και ο ταμίας της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης κ. κ. ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος, ΑΡΑΠ Μαγδαληνή και Ανέστης Γεωργιάδης, ο πρόεδρος της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Ξάνθης κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Χρήστος και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης κ. ΓΚΟΔΟΣΙΔΗΣ Γεώργιος ο οποίος δέχτηκε της ευχαριστίες του προέδρου της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ξάνθης κ. ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗ Φάνη για την παραχώρηση της αίθουσας. Τον Μητροπολίτη Ξάνθης και περιθεωρίου εκπροσώπησε ο πατέρας Αντώνιος, ο οποίος ευλόγησε την βασιλόπιτα και μετέφερε τις ευχές του μητροπολίτη.
Στο δεύτερο μέρος – το πανηγυρικό – ο πρόεδρος κ. ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗΣ πήρε τον λόγο και ευχαρίστησε όλους τους προσκεκλημένους και προχώρησαν στην κοπή της βασιλόπιτας. Τυχεροί από τους συνταξιούχους ήταν ο Πρινιωτάκης Γεώργιος και από τους επίσημους προσκεκλημένους ο πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Κώστας Μαλλικόπουλος, που αντιστοιχούσε σε μία εικόνα της Παναγίας
Αμέσως μετά βραβεύτηκαν με μετάλλιο και χρηματικό ποσό, εννέα παιδιά των Αποστράτων αστυνομικών που πέτυχαν σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Πρόκειται για τους Κοτσαμπασίδη Ευάγγελο, Ρηγάκη Αικατερίνη, Χολογγούνη Γεώργιο, Πουσπουλίδου Ραφαηλία, Χατζηανδρέου Ουρανία – Ραφαέλα, Τσιρικίδου Ασημίνα, Λιάμη Γεώργιο, Μπαλέστραβου Αργυρώ και Κοτανίδης Στυλιανός.
Επίσης στο πρόσωπο της συζύγου του βραβεύτηκε ο Αείμνηστος πρόεδρος της Ένωσης ΤΣΑΠΑΛΗΣ Γεώργιος για την από καρδιάς προσφορά του προς όφελος του κλάδου και των μελών της Ένωσής μας. Την πλακέτα απένειμε ο πρώτος αντιπρόεδρος Γιάννης Δαλακάκης.
Στο τέλος της εκδήλωσης το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης παραχώρησε μίνι δεξίωση.

Σχετικά Άρθρα