fbpx
Γενική

Λάσπη…(η)

Χιλιάδες ανασφάλιστα αυτοκίνητα στην Ξάνθη: Εκατοντάδες, για να μην πω χιλιάδες είναι τα αυτοκίνητα που είναι ανασφάλιστα στον νομό της Ξάνθης. Αυτό μου δηλώνουν ασφαλιστές που ακυρώνουν καθημερινά συμβόλαια που δεν έχουν πληρωθεί. Και μην σου τύχει και τρακάρεις με κάποιο από αυτά γιατί την έβαψες. Άλλα τόσα δεν έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας. Όμως δεν βλέπω να υπάρχουν έλεγχοι από την τροχαία. Είμαστε στον Φεβρουάριο και καλό θα ήταν να γίνει ένας συστηματικός έλεγχος για τα τέλη και φυσικά για τα ανασφάλιστα ΙΧ. Το πρόβλημα είναι πολύ έντονο στα χωριά του κάμπου και στην ορεινή όπου ο έλεγχος είναι ελλιπέστατος. (Ας το δουν λίγο στην Τροχαία Ξάνθης γιατί πάει να γίνει μάστιγα το θέμα των ανασφάλιστων ΙΧ!).
Αλλάζω θέμα
stavre an mporis garapse kati gia to gimnasio tis zminthis ta pedia pagonoun eki mesa ti ginete me tin thermansi eho tin kori mou me dipla rouha forai gia to gimnasio otan pigeni.
milao kai me alous gonis apo edo apto horio pou ehoun pedia kai den xeroume ti na kanoume gia na veltiothi afti i katastasi.
to xero oti etsi ine pantou ala stin zminthi to gimnasio mehri fetos den akoustike kati tetio fetos ti egine kati akougete apo to kozmo den ehoun petrelio.
Τι γίνεται εκεί επάνω κ. Δήμαρχε και κύριοι της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης; Το κλείσατε το μαγαζί; Γιατί παίρνω τέτοια μηνύματα από γονείς μαθητών για το γυμνάσιο της Σμίνθης;

Σχετικά Άρθρα