fbpx
Γενική

Δεν μας τα λέει καλά ο Τσετήν!!!

Το νομοσχέδιο για την ανάδειξη των Μουφτήδων, αποτελεί για το Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Μάντατζη Τσετίν, το κρίσιμο σταυροδρόμι που θα κρίνει τη συμμετοχή του ή όχι στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς εκλογές. Ο μειονοτικός βουλευτής εξέφρασε για άλλη μια φορά την ενόχλησή του που δεν κλήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής, παρότι είχε συμμετάσχει σε όλες τις συζητήσεις και είχε διαπιστώσει ουσιαστική πρόοδο για το ζήτημα της ανάδειξης Μουφτήδων, διατηρώντας τις επιφυλάξεις του, μέχρι να δει το νομοθετικό κείμενο που προωθείται στη βουλή.
«Αποφασίζουν για τη μειονότητα ερήμην των βουλευτών της;» διερωτήθηκε και σε μια από τις πολλές αναφορές του στο θέμα και πρόσθεσε ότι «αν ράβουν ρούχο στα μέτρα της μειονότητας χωρίς αυτήν» θα τον βρουν απέναντι. Επεσήμανε πάντως ότι βρίσκεται σε δίλημμα για τις επόμενες κινήσεις που θα καθορίσει μετά τη γνωστοποίηση του νέου τρόπου ανάδειξης.
Επιπρόσθετα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ερωτηθείς για την πιθανότητα να είναι υποψήφιος ως ανεξάρτητος στις επόμενες εκλογές, ήταν αρκετά σαφής: Χαρακτήρισε δύσκολη την περίπτωση του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη, αν δεν είναι στο ΠΑΣΟΚ ενώ φάνηκε να μην υπολογίζει το κόμμα DEB, ως πολιτικό φορέα της μειονότητας αλλά κάποιο νέο ανεξάρτητο σχήμα!!!

Σχετικά Άρθρα