Χτες μου τηλεφώνησε γαλακτοπαραγωγός που δίνει γάλα στην Ροδόπη και μου είπε ότι έχει να πληρωθεί από τον Μάιο του 2011. Η γαλακτοβιομηχανία έβαλε σε κάποιους χρήματα, (έναντι 500 ευρώ) αλλά όχι σε όλους.
Τώρα ο παραγωγός είναι σε απόγνωση αφού πρέπει να πληρώσει τις ζωοτροφές, τον κτηνίατρο και όλα τα άλλα από την τσέπη του και να περιμένει αν και όταν η Ροδόπη του καταβάλει τα λεφτά. Δυστυχώς η άλλοτε συνεταιριστική εταιρία, αντιμετωπίζει και τώρα σε χέρια ιδιωτών οικονομική κρίση και το είδαμε αυτό ξεκάθαρα με τις ενέργειες που έκανε στο τελευταία στο προσωπικό της. Όμως οι παραγωγοί είναι άλλο πράγμα. Είναι η κινητήριος δύναμή της. (Δεν μπορεί να τους αφήνει με καθυστερούμενα γιατί και αυτοί δεν θα μπορούν στην συνέχεια να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους;).
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Σταύρος Καρυπίδης
Εκδότης - Δημοσιογράφος μέλος της Έ.Ι.Η.Ε.Ε. Lead Digital Strategist - Διαμορφωτής κοινής γνώμης και βιντεογράφος με πιστοποίηση από την Google και το Υπουργείο Τουρισμού στο Digital Marketing "Grow Greek Tourism". Owner & Operator στην Drone Areo View εταιρίας αερο-βιντεοσκοπήσεων και αερο-φωτογραφήσεων (αδειούχος χειριστής ΣμηΕΑ UAS Pilot A & UAS Pilot B). Ceo & Founder της εταιρίας "Φυσικό Αέριο Ξάνθης".