Ρε που… μου πάλι οι μικροί την πληρώνουν. Η ύφεση έχει αυτές τις επιλεκτικές προτιμήσεις της στους μικρομεσαίους και τους φτωχούς! Αυτούς που έχουν πλούτη και τα έβγαλαν στο εξωτερικό δεν τους αγγίζει, γι αυτό δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει να χάνεις τη δουλειά σου, να βάζεις λουκέτο στο μαγαζάκι που σε βοηθούσε να συντηρείς την οικογένειά σου και να μη σε συνυπολογίζουν ούτε στους ανέργους! Εκείνοι που έχασαν τη δουλειά τους αλλά και τα Ξανθιωτάκια που ξεκίνησαν με όνειρα για να στήσουν τη ζωή τους και βρήκαν κλειστές πόρτες, έμαθαν από πρώτο χέρι τι σημαίνει ύφεση. Οι πολιτικοί (και του τόπου μας) αποφάσισαν ερήμην του λαού να εφαρμόσουν τη λάθος συνταγή, αδιαφορούν γι αυτά που μας επέβαλαν και συνεχίζουν τα παιχνιδάκια τους!
Καλά που όσοι αποφασίζουν για τα σκληρά μέτρα ομιλούν σε τρίτο πρόσωπο. Ο λαός, λένε, υπομένει τα δυσβάσταχτα μέτρα. Δεν τολμούν να συνυπολογίσουν τον εαυτό τους και να πουν ότι τα μέτρα μας λυγίζουν όλους! Οι ΠαΣΟΚοι υπουργοί είναι εντελώς ξεκομμένοι από την κοινωνία και τα προβλήματά της. Γι αυτό και δεν καταλαβαίνουν τη σημασία των αποφάσεων που παίρνουν σε βάρος του λαού, ενώ επιμένουν στην ίδια τακτική που βυθίζει τη χώρα όλο και σε μεγαλύτερη ύφεση. Και αντί να λύνουν το πρόβλημα το διογκώνουν. 2000 δέματα μοίρασε η Μητρόπολη Ξάνθης σε άπορους συμπολίτες μας, όταν τα προηγούμενα χρόνια αυτοί δεν ξεπερνούσαν του 500!!! Για τέτοια εξαθλίωση μιλάμε σήμερα φίλε μου!!!
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Σταύρος Καρυπίδης
Εκδότης - Δημοσιογράφος μέλος της Έ.Ι.Η.Ε.Ε. Lead Digital Strategist - Διαμορφωτής κοινής γνώμης και βιντεογράφος με πιστοποίηση από την Google και το Υπουργείο Τουρισμού στο Digital Marketing "Grow Greek Tourism". Owner & Operator στην Drone Areo View εταιρίας αερο-βιντεοσκοπήσεων και αερο-φωτογραφήσεων (αδειούχος χειριστής ΣμηΕΑ UAS Pilot A & UAS Pilot B). Ceo & Founder της εταιρίας "Φυσικό Αέριο Ξάνθης".