fbpx
Γενική

Αστυνομικό δελτίο


Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη στις 26-10-2011 το βράδυ, σε χωριό της Ορεστιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, 52χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 52χρονου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 8,6 γραμμαρίων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην Δράμα

Συνελήφθη στις 26-10-2011 το βράδυ, σε χωριό της Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, 23χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του 23χρονου μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 2 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Συλλήψεις ατόμων για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών
Συνελήφθησαν στις 26-10-2011 το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο 20χρονοι ημεδαποί, για καλλιέργεια φυτών κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο ημεδαπούς κοντά στην οικία του ενός και στην παρουσία των αστυνομικών ο ένας εξ αυτών απέρριψε στο έδαφος μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 1,3 γραμμαρίων.
Ακολούθως, κατόπιν έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν δύο φυτά κάνναβης, ύψους 0,45-0,55 μέτρων, στο ένα εκ των οποίων είχε προσαρμόσει ειδική λάμπα φωτισμού για γρήγορη ανάπτυξή του, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του άλλου 20χρονου, όπου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 5,5 γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Σχετικά Άρθρα