Υλικά:
Για τη ζύμη:
Υλικά:
1 κιλό αλεύρι
350 γρ. νερό
350 γρ. βούτυρο
25 γρ. αλάτι
25 γρ. ζάχαρη
25 γρ. μαγιά
3-4 αυγά
Για τη γέμιση: (όσο σας κάνει όρεξη από το καθένα)
τυρί Gouda
ζαμπόν
πιπεριές πράσινες
μανιτάρια
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ ρίχνουμε το αλεύρι, τα αυγά, τη μάγια, τη ζάχαρη και το αλάτι.
Έπειτα ξεκινάμε να ρίχνουμε το νερό, ανακατεύοντας τη ζύμη ταυτόχρονα.
Αφού τελειώσουμε το νερό, ξεκινάμε να ρίχνουμε το βούτυρο. Ενδεχομένως να μη χρειαστεί όλο το βούτυρο, γιʼαυτό το βάζουμε τελευταίο.
Αφού δημιουργηθεί ένα καλό ζυμάρι (ούτε στεγνό πολύ, ούτε τόσο υγρό που να κολλάει στα χέρια), είτε το κόβουμε στη μέση και μετά το απλώνουμε, για 2 πίτσες, είτε το χρησιμοποιούμε αυτούσιο για να κάνουμε μια μεγάλη πίτσα.
Συνίσταται να το απλώσετε πολύ και να γίνει λεπτό το ωμό ζυμάρι, διότι στο ψήσιμο θα φουσκώσει και θα έχει κανονικό πάχος.
Αφού απλώσετε το ζυμάρι στο ταψί, χρησιμοποιήστε ένα κουτάλι σούπας για να απλώσετε τη salsa.
Μετά απλώνετε τις φέτες ζαμπόν και μετά ρίχνετε το τριμμένο gouda, τις πιπεριές και τέλος τα μανιτάρια.
Ψήσιμο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.