Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην Ορεστιάδα
Συνελήφθη στις 23-09-2011, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, 27χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του 27χρονου, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε τρίμματα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 0,7 γραμμαρίων και μια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 0,3 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη στις 23-9-2011 το απόγευμα, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 24χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί, εντόπισαν στην κατοχή του 24χρονου ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 0,001 γραμμαρίου, η οποία και κατασχέθηκε. Ακολούθως σε κατ΄οίκον έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 0,2 γραμμαρίων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.
Ανεύρεση Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου στην Κομοτηνή
Στις 20-09-2011 το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, εντόπισαν, σε αγροτική περιοχή των Ασωμάτων Ροδόπης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 16-09-2011, στο Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.
Το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.
Ανεύρεση Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου στην Καβάλα
Στις 20-09-2011 το απόγευμα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, εντόπισαν, σε συνοικιακή οδό της Καβάλας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 14-09-2011, στο Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας. Το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας.
Σύλληψη στην Θάσο δύο αλλοδαπών για διακεκριμένες κλοπές
Εξιχνιάστηκαν είκοσι μία περιπτώσεις διακεκριμένων κλοπών
Συνελήφθησαν στις 11-09-2011 το πρωί, στην Θάσο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 29 και 37 ετών, για διακεκριμένες κλοπές.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στον Αστυνομικό Σταθμό Λιμεναρίων Θάσου, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Καβάλας, το Σάββατο (10-9-2011) το απόγευμα, στην Επαρχιακή Οδό Παναγίας – Θάσου, πραγματοποίησαν έλεγχο σε ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με ρουμάνικες πινακίδες, στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες. Κατά τον έλεγχο, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Τρία κινητά τηλέφωνα, Μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, Ένα GPS, Ένα ζευγάρι κιάλια, Το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, Διάφορα εργαλεία, Είδη ρουχισμού.
Από την αστυνομική έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου, προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί, κατά το χρονικό διάστημα από 6-8-2011 έως και 10-9-2011, πραγματοποίησαν είκοσι μία διακεκριμένες κλοπές, κατά τις οποίες αφαίρεσαν, από αυτοκίνητα, που ήταν σταθμευμένα σε παραλίες της Θάσου, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, είδη ρουχισμού, εργαλεία και χρηματικά ποσά.
Τέσσερις από τις παραπάνω κλοπές, τις πραγματοποίησαν το Σάββατο 10-9-2011 το πρωί. Κάποια από τα κλοπιμαία, βρέθηκαν κατά τον έλεγχο των αστυνομικών, στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο δράστες, αναγνωρίσθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους και τους αποδόθηκαν. Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν κατασχέθηκε. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου.