fbpx
Γενική

«Μου πάει το διαζύγιο»

Αν και μετά το πολύκροτο διαζύγιο τους τον περασμένο Ιανουάριο, η desperate housewife Εύα Λονγκόρια και ο άσσος του ΝΒΑ Τόνι Πάρκερ, διατηρούν καλές σχέσεις, ωστόσο είναι αυτό που λένε «από μακριά κι αγαπημένοι».
Στην ερώτηση της Έλεν Ντε Τζενέρις για το αν μιλάει με τον πρώην σύζυγό της η 36χρονη ηθοποιός απάντησε μονολεκτικά: «Όχι».
Παράλληλα, η Λονγκόρια φάνηκε να μην ενοχλείται πια και να μπορεί να μιλάει ανοιχτά για τρία χρόνια του έγγαμου βίου της ο οποίος έληξε, αφού εκείνη ανακάλυψε στο κινητό του Πάρκερ εκατοντάδες ανάρμοστα μηνύματα με άλλη γυναίκα. «Ως γυναίκα, συνειδητοποίησα πως δεν μπορείς να προσδιορίζεις τον εαυτό σου μέσω ενός άντρα ή μέσω του γάμου σου», παραδέχθηκε και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι είναι στη φύση μας να είμαστε έτσι κοινωνικά δομημένες. Απλά υποβιβάζεις τον εαυτό σου ή κάνεις πίσω, ενώ δεν χρειάζεται να το κάνεις. Μπορείς να είσαι ο εαυτός σου και να στηρίζεσαι στα πόδια σου μόνη σου, χωρίς να έχει σημασία με ποιον είσαι».
Επιπλέον, ρωτήθηκε για το νέο της αγαπημένο, τον ισπανό ηθοποιό και μικρότερο αδελφό της Πενέλοπε Κρουζ, Εντουάρντο. «Είμαι πολύ καλά», απάντησε.
Τέλος, παραδέχθηκε: «Όλοι λένε ότι δείχνω νεότερη. Όλοι μου λένε συνεχώς: “Ποτέ δεν έδειχνες καλύτερη”. Νομίζω ότι μου πάει το διαζύγιο!».

Σχετικά Άρθρα