fbpx
Γενική

Αστυνομικό δελτίο


Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθησαν στην 14-9-2011 το βράδυ, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, δύο ημεδαποί, ηλικίας 21 και 27 ετών, για κατοχή ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί, εντόπισαν στην κατοχή των δύο ημεδαπών μια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 9,4 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Σύλληψη ημεδαπού για δικαστική απόφαση
Συνελήφθη, στις 14-9-2011 το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 29χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε προς εκτέλεση μια καταδικαστική απόφαση.

Σύλληψη ημεδαπού για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής στην Δράμα

Συνελήφθη στις 7-09-2011, πρώτες πρωινές ώρες, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, 37χρονος ημεδαπός, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Συγκεκριμένα, ο 37χρονος, πρώτες ώρες σήμερα (7-09-2011), διέρρηξε κατάστημα στη Δράμα και αφαίρεσε ένα (1) ράδιο – cd. Στη συνέχεια αποπειράθηκε να διαρρήξει δεύτερο κατάστημα στη Δράμα, πλην όμως δε πρόλαβε να ολοκληρώσει την πράξη του, διότι συνελήφθη.
Στην κατοχή του 37χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του βρέθηκε το ράδιο – cd που προηγουμένως είχε αφαιρέσει και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές για περιπτώσεις κλοπών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Σχετικά Άρθρα