Ερωτευμένο με μια νεαρή κοπέλα ήθελε τον Μάριο Αθανασίου πρόσφατο δημοσίευμα.
Ο 37χρονος ηθοποιός δεν κατάφερε να κρύψει τον εκνευρισμό του με όσα γράφτηκαν για εκείνον, και πολύ περισσότερο με το γεγονός ότι δημοσιοποιήθηκαν προσωπικά στοιχεία της εν λόγω κοπέλας: «Καλημέρα. Μόλις μου στείλανε ένα “άρθρο” από μια φυλλάδα που αφορά μια υποτιθέμενη σχέση μου. Δεν συνηθίζω να ασχολούμαι αλλά τώρα εμπλέκεται ένας άλλος άνθρωπος με αναφορά και δημοσιοποίηση προσωπικών του στοιχείων. Νιώθω την ανάγκη λοιπόν να ζητήσω συγνώμη στην (…) και “δημόσια” και προσωπικά γιατί εξαιτίας αυτών των υπευθύνων και έγκυρων δημοσιογράφων σε έφερα σε δύσκολη θέση. Το κάνω εγώ γι’ αυτούς» έγραψε αρχικά, ενώ συνέχισε με αρκετά πιο έντονο ύφος, απευθυνόμενους στους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από το εν λόγω δημοσίευμα.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η κοπέλα, που πρόσφατα είχε ανταλλάξει σχόλια μάλλον τυπικά με τον γνωστό ηθοποιό μέσω twitter, λίγα λεπτά μετά την ανάρτηση του Μάριου Αθανασίου, «κλείδωσε» τον λογαριασμό της ώστε να μην μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά της δεδομένα.
Επόμενο άρθρο
Σταύρος Καρυπίδης
Εκδότης - Δημοσιογράφος μέλος της Έ.Ι.Η.Ε.Ε. Lead Digital Strategist - Διαμορφωτής κοινής γνώμης και βιντεογράφος με πιστοποίηση από την Google και το Υπουργείο Τουρισμού στο Digital Marketing "Grow Greek Tourism". Owner & Operator στην Drone Areo View εταιρίας αερο-βιντεοσκοπήσεων και αερο-φωτογραφήσεων (αδειούχος χειριστής ΣμηΕΑ UAS Pilot A & UAS Pilot B). Ceo & Founder της εταιρίας "Φυσικό Αέριο Ξάνθης".