fbpx
Γενική

Αστυνομικό δελτίο



Εξιχνίαση κλοπής σε οικία

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, κλοπή σε οικία, που είχε διαπραχθεί, το βράδυ της Πέμπτης (25-08-2011), στην Ξάνθη.

Συγκεκριμένα, μετά από ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών, προέκυψαν τα στοιχεία ενός δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Πρόκειται για έναν 20χρονο ημεδαπό, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης (25-08-2011), εισήλθε σε οικία 43χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 20χρονου θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Εξιχνιάστηκε κλοπή σε αυτοκίνητο

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, κλοπή σε αυτοκίνητο, που είχε διαπραχθεί, την 04-12-2010, στην Καβάλα. Συγκεκριμένα, μετά από ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών, προέκυψαν τα στοιχεία ενός δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Πρόκειται για έναν 21χρονο ημεδαπό, ο οποίος, μεταμεσονύχτιες ώρες της 04-12-2010, παραβίασε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 57χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, δύο (2) κινητά τηλέφωνα και διάφορα κλειδιά.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 21χρονου θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Σχετικά Άρθρα