fbpx
Γενική

Πάνω από 5 σπίτια διέρρηξαν κλέφτες στην παλιά Χρύσα



Οι κλέφτες έχουν αποθρασυνθεί!!!

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου


Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της παλαιάς Χρύσας μετά από τις χθεσινές κλοπές σπιτιών που έκαναν άγνωστοι μέχρι στιγμής κλέφτες σπάζοντας παράθυρα και πόρτες με σκοπό να μαζέψουν χρήματα και τιμαλφή.

Από τις κινήσεις τους δεν φαίνονται επαγγελματίες αφού έμπαιναν όπου έβρισκαν. Οι διαρρήξεις ξεκίνησαν γύρω στις 3 και 30 τα ξημερώματα της Πέμπτης παίρνοντας στην σειρά ότι σπίτι έβρισκαν μπροστά τους πάνω από το γήπεδο της παλαιάς Χρύσας. Οι διαρρήκτες δεν υπολόγιζαν τίποτα αφού πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών εκείνη την ώρα ήταν μέσα και κοιμόντουσαν!!!

Σε μια περίπτωση από τις κλοπές οι ιδιοκτήτες εκείνη την ώρα ήταν έξω στην αυλή με φίλους ενώ οι κλέφτες μέσα σούφρωναν 1200 ευρώ που είχε η οικογένεια για πληρωμή λογαριασμών.

Η αστυνομία την ώρα των κλοπών δεν ειδοποιήθηκε από κανένα αφού κάνεις δεν κατάλαβε το παραμικρό παρά μόνο το πρωί όταν είδαν τα σπασμένα παράθυρα και τις πόρτες και τα λεφτά να λείπουν. Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν τώρα καλύτερη αστυνόμευση γιατί νιώθουν ανασφάλεια αφού οι κλέφτες παραμένουν ασύλληπτοι μέχρι στιγμής.

Σχετικά Άρθρα