4ος Πανελλήνιος Ποδηλατικός Αγώνας ΟΡΕΝ Γιορτών Παλιάς Πόλης Ξάνθης
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ξάνθης «Ο Πήγασος», με την υποστήριξη και τη χορηγία του Εμπορικού Κέντρου Flamingo, διοργανώνει στα πλαίσια των Γιορτών Παλιάς Πόλης τον 4ο Πανελλήνιο Ποδηλατικό Αγώνα Αντοχής την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011. Ο αγώνας είναι ΟΡΕΝ και μπορεί να συμμετέχει ο οποιοσδήποτε. Η ώρα προσέλευσης ποδηλατών είναι από τις 10.00 και ώρα εκκίνησης του αγώνα στις 11.00. Αφετηρία και τερματισμός θα είναι το Εμπορικό Κέντρο Flamingo στο Ζυγό, δίπλα στο αεροδρόμιο.
Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι: Εκκίνηση στο Flamingo Park, Ξάνθη, Χρύσα, Μορσίνη, Εύμοιρο, διασταύρωση Λεύκης, περιοχή Εξοχής, διασταύρωση Μέλισσας, διασταύρωση Μυρωδάτου, παραλία Μυρωδάτου, αρχ. Χώρος Αβδήρων, παραλίες Αϊ-Γιάννη – Πόρτο Μόλο – Μάνδρας, διασταύρωση Νέας Κεσάνης , Κουτσό, Βαφέικα, τερματισμός στο Flamingo Park. Το ελεύθερο δίνεται στο ΚΤΕΟ, μετά τη διασταύρωση Λεύκης.
Ο αγώνας είναι αγώνας δρόμου αντοχής, 74 χλμ. με 13 χλμ. προεκκίνηση.
Κατηγορίες: Ανδρών – Εφήβων μέχρι 29, Ανδρών 30+, Ανδρών 40+, Ανδρών 50+, Γυναικών
Βραβεύσεις: Κύπελλο στον 1ο κάθε κατηγορίας και μετάλλια στους 6 πρώτους κάθε κατηγορίας. Αναμνηστικά διπλώματα θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες.
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Παπαδόπουλος Σταύρος: 6972199848
Την προηγούμενη ημέρα (Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011) και ώρα 5.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν οι Παιδικοί Ποδηλατικοί Αγώνες Ξάνθης 8 – 12 ετών στον υπαίθριο χώρο του Εμπορικού Κέντρου Flamingo.