Το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ.
Παρόλα αυτά σκεφτόμαστε και τα κρύα του χειμώνα και κρυώνουμε.
Φέτος αναμένεται αύξηση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης και το πιο πιθανό είναι να αγγίξει το ένα ευρώ ανά λίτρο.
Δεν τους νοιάζει αν ο κόσμος δεν έχει χρήματα να πληρώσει.
Αυτοί θέλουν να πατάξουν τη λαθρεμπορία.
Πώς γίνεται όμως σ αυτή τη χώρα μέσα στην στενή να βρίσκονται όλοι οι κακομοίρηδες που δεν ξέρουν να κλέβουν (γίνεται δηλαδή φανερή η παράνομη πράξη τους) και να είναι απέξω οι μεγαλοκαρχαρίες που είναι πρώτοι στην κλεψιά και ποτέ δεν εντοπίζονται;
Κατά τα άλλα είχαμε αλλαγές και στα κρατικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα.
Κλείνει η ΕΤ1 και αυτό που με καίει περισσότερο είναι ότι πρέπει να κλείσουν όλες οι εκπομπές σκουπίδια της ελληνικής τηλεόρασης.
Η ΕΤ1 είχε μια ωραία εκπομπή «Το Αρχονταρίκι» με το Μητροπολίτη Δημητριάδος κάθε Κυριακή πρωί και αυτήν την έκοψαν φέτος.
Επίσης είχε και εκπομπές με ελληνική παραδοσιακή μουσική.
Μακάρι να καλύψουν τα υπόλοιπα κανάλια τα κενά αυτά.
Προσωπικά δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι μου εδώ και έναν χρόνο.
Ω τι ευτυχία!
Καταρχήν έχουμε ηρεμία, δεν τσαντιζόμαστε με αυτά που ακούμε και βλέπουμε και έχουμε χρόνο να συζητήσουμε, να διαβάσουμε, να ακούσουμε μουσική.
Εσείς που έχετε τηλεόραση έχετε προσέξει ότι την έχετε κάνει κέντρο του σπιτιού σας και ακόμη και η διαρρύθμιση των επίπλων είναι γύρω από αυτήν;
Αν ναι σκεφτείτε μήπως θα πρέπει να την πετάξετε, όπως παλιά έγινε με τα στρώματα.
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Σταύρος Καρυπίδης
Εκδότης - Δημοσιογράφος μέλος της Έ.Ι.Η.Ε.Ε. Lead Digital Strategist - Διαμορφωτής κοινής γνώμης και βιντεογράφος με πιστοποίηση από την Google και το Υπουργείο Τουρισμού στο Digital Marketing "Grow Greek Tourism". Owner & Operator στην Drone Areo View εταιρίας αερο-βιντεοσκοπήσεων και αερο-φωτογραφήσεων (αδειούχος χειριστής ΣμηΕΑ UAS Pilot A & UAS Pilot B). Ceo & Founder της εταιρίας "Φυσικό Αέριο Ξάνθης".