fbpx
Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες


ΕΜΠΡΟΣ
Ο βασικός άξονας «Παράγω και Εξάγω» στα πλαίσια της δημιουργίας ενός νέου παραγωγικού μοντέλου που θα βασίζεται λιγότερο στην κρατική στήριξη, θα χαλιναγωγεί τη γραφειοκρατία των διοικητικών υπηρεσιών, θα τονώνει τις παραγωγικές δομές και θα προσηλώνεται στην ανταγωνιστικότητα και την ποιότητα, παρουσιάστηκε στην ημερίδα που πραγματοποίησε στην Ξάνθη το απόγευμα της Δευτέρας ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος και η εταιρία συμβουλευτικής επενδύσεων ICAP Group. Το περιεχόμενο των ομιλιών συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον επαγγελματιών της Ξάνθης και αυτοδιοικητικών, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι οι εξαγωγές αποτελούν έναν από τους ελάχιστους δείκτες που παρουσιάζουν κερδοφορία στην Ελλάδα της κρίσης.

ΑΓΩΝΑΣ
Όταν εδώ και δύο δεκαετίες περίπου έχεις ακυρώσει την Δημοκρατική Διαλεκτική. Έχεις συστηματικά καταργήσει την Δημοκρατία. Τότε είναι επόμενο η Πολιτική διαμαρτυρία να παίρνει και αυτές τις μορφές. Ο πρωτογονισμός και η βιαιότητα των ολιγαρχιών προκαλεί τις ανάλογες αντιδράσεις. Πολύ περισσότερο δεν νομιμοποιείσαι να επικαλείσαι την Δημοκρατία όταν πρωταγωνίστησες στην κατάργηση της.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ
Διαβάσαμε την … ωραία συνέντευξη του περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Γιαννακίδη στον Παρατηρητή της Θράκης και τα όσα ενδιαφέροντα μας είπε…
Και μείναμε … άγαλμα με τη δήλωσή του, ότι τα κουνούπια θα … ψεκαστούν όταν εγκρίνει τη δαπάνη το Ελεγκτικό Συνέδριο!
Κύριε Γιαννακίδη, είναι η κρίση που αδειάζει φέτος τις παραλίες της Ροδόπης, αλλά το πρόβλημα επιδεινώνεται και από τη δική σας απάθεια σχετικά με τα κουνούπια! Μέχρι να εγκριθεί το πρόγραμμα, το καλοκαίρι θα έχει φύγει και όσοι πηγαίνουμε στις παραλίες θα ταλαιπωρούμαστε και θα ανησυχούμε γιατί οι αρμόδιες αρχές έχουν ηχήσει συναγερμό και για τον Ιό του Νείλου!!!
Εμείς απλά σας υπενθυμίζουμε ότι οι περιφερειάρχες είναι για να λύνουν τα προβλήματα και όχι για να τα διαπιστώνουν και να τα περιγράφουν!
Γιατί οι διαπιστώσεις και οι περιγραφές, γίνονται ήδη με οδυνηρό τρόπο από τους πολίτες..

ΜΑΧΗΤΗΣ
Παράλληλα, το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έχει ξεκινήσει ήδη τις έρευνες και επαφές της με τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης, ώστε να μπορέσει να καταστήσει το ψηφοδέλτιο νίκης για τις επόμενες εκλογές, όποτε αυτές διεξαχθούν.
Αυτά ανήγγειλε από την Ξάνθη, απ’ όπου βρέθηκε την Τρίτη, ο Γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ. Μανώλης Αγγελάκας.
Ο κ.Αγγελάκας παρεχώρησε το απόγευμα της Τρίτης, συνέντευξη τύπου στα Μ.Μ.Ε. της Ξάνθης και αφού ανακοίνωσε την ίδρυση Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης στον Ορεινό όγκο της Ξάνθης (Μύκη), αναφέρθηκε στη δυσμενή οικονομική κατάσταση της χώρας. Κατηγόρησε εκ νέου το ΠΑΣΟΚ και τον Πρωθυπουργό γιατί – όπως τόνισε – χάθηκε μία ιστορική στιγμή για μία Κυβέρνηση συναίνεσης που θα έβγαζε από τον αδιέξοδο δρόμο.

Σχετικά Άρθρα