fbpx
Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες


ΕΜΠΡΟΣ
Με τις υποχρεώσεις της Πρόνοιας που υπαγόταν στην π. Νομαρχία και έχουν περιέλθει στο σύνολό τους στο δήμο Ξάνθης με την εφαρμογή του Καλλικράτη, ασχολήθηκε η Οικονομική Επιτροπή της Δευτέρας, όπου τα μέλη ενημερώθηκαν για τις επιδοματικού τύπου παροχές σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού και ενέκριναν τις αποδόσεις λογαριασμού ενταλμάτων προπληρωμής και απαλλαγής υπολόγου από κάθε ευθύνη που αφορά τα χρηματικά εντάλματα για τα εκάστοτε επιδόματα.

ΑΓΩΝΑΣ
Με αφορμή τις επικείμενες κρίσεις των υποψηφίων διευθυντών των σχολικών μονάδων Νομού Ξάνθης, η ΔΑΚΕ Καθηγητών Μέσης Εκπαίδευσης εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους /ες. Έχοντας υπόψη τις κρίσεις Διευθυντών Εκπαίδευσης, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν πριν ένα χρόνο, όπου σε αρκετές περιπτώσεις ανατράπηκε η σειρά των μετρήσιμων μορίων μετά τις συνεντεύξεις και οι έσχατοι έγιναν πρώτοι, ελπίζουμε σ’ αυτές τις κρίσεις να επικρατήσει η αξιοκρατία, η διαφάνεια και η δικαιοσύνη σ’ όλες τις διαδικασίες.

ΜΑΧΗΤΗΣ
Για τέταρτη φορά αναβλήθηκε η δημοπράτηση του έργου της επέκτασης της οδού Σάρδεων στην Ξάνθη. Κι ας πρόκειται ουσιαστικά για το μοναδικό έργο που μπορεί κάπως να αποσυμφορήσει την κυκλοφορία περιφερειακά τουλάχιστον να δώσει αρκετές λύσεις…
Το έργο, που βρίσκεται στο στάδιο της δημοπράτησης από τις αρχές του χρόνου, αφορά στην επέκταση της οδού Σάρδεων μέσα από το σημερινό Στρατόπεδο Στεφανίδη, το αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΞ και την οριογραμμή του Σχεδίου Πόλης στην περιοχή της Κυψέλης και τη σύνδεσή της με την οδό Εθελοντή Αιμοδότη, σε απόσταση 10 μέτρων βορειοδυτικά της υπάρχουσας πεζογέφυρας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ
Δυστυχώς με μια επίσκεψη στο ΠΑΖΑΡΙ της Ξάνθης, εκτός της ημέρας του Σαββάτου θα αντικρύσετε ένα άσχημο θέαμα, βλέποντας τους σιδερένιους σκελετούς για τις τέντες των μικροπωλητών, να είναι πεταμένες μέσα στα ενδιάμεσα πάρκα., επάνω στο γκαζόν, στα πεζοδρόμια και δίπλα σε υπάρχοντα, καταστήματα και σπίτι. Αυτή η κατάσταση εμποδίζει αυτούς που, κουρεύουν το γκαζόν να κάνουν τη δουλειά τους και τους συμπολίτες μας που έχουν μαγαζιά και σπίτια γύρω από το παζάρι. Ας γίνει μια σύσταση στο συνεργείο τοποθετήσεως των σκελετών για τις τέντες να βάζουν τους σκελετούς σε ένα μέρος που δεν εμποδίζει κανένα. Επίσης στο δρομάκι που είναι το κατάστημα και συνεργείο μοτοποδηλάτων ΜΟΤΟ – ΣΙΜΟΣ υπάρχει μια σειρά από κάδους και σιδερένιους σκελετούς τα οποία σχηματίζουν ένα «τείχος», όπου καταφεύγουν ασυνείδητοι και κάνουν την φυσική τους ανάγκη, κρυμμένοι πίσω από τους κάδους.

Σχετικά Άρθρα