Τι άλλο θα κλείσει το ΠΑΣΟΚ;
Γράφει ο
Σταύρος Καρυπίδης
Όπως είχαμε γράψει πριν μερικές εβδομάδες και το στρατολογικό γραφείο της Ξάνθης βάζει λουκέτο και οι υπηρεσίες του μεταφέρονται στην γειτονική Κομοτηνή. Βλέπεις οι γείτονες είχαν μέχρι χθες κυβερνητικό εκπρόσωπο που «καθάριζε» πρώτα από όλο για τον νομό του και μετά κοιτούσε το καλό το κόμματος!!!
Έτσι και όπως προκύπτει από την απάντηση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας- που έχει στα χέρια της η XanthiNews- σε σχετική ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Ξάνθης κ. Αλέκος Κοντός, έχει παρθεί ήδη η απόφαση από τις αρμόδιες στρατιωτικές αρχές για την μεταφορά του στρατολογικού γραφείου Ξάνθης εντός του 2011 στην γειτονική Κομοτηνή. Το έγγραφο του Υπουργείου Άμυνας έχει ημερομηνία 16 Ιουνίου 2001 και αναφέρει επί λέξη:
«Σε απάντηση της ερώτησης που κατέθεσε ο Βουλευτής κ. Αλέξανδρος Κοντός προς τον Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με θέμα τη λειτουργία του Στρατολογικού Γραφείου Ξάνθης, σας γνωρίζω τα ακόλουθα σύμφωνα με τα στοιχεία που τέθηκαν υπ όψιν μου: Η αρμόδια διεύθυνση του ΓΕΕΘΑ (ΔΣΣΝΣ/ΓΕΕΘΑ) θα προχωρήσει εντός του έτους 2011 στη συγχώνευση- συνένωση των Στρατολογικών Γραφείων (ΣΓ) της Χώρας και στη δημιουργία νέων Στρατολογικών Υπηρεσιών (ΣΥ) που θα προκύψουν από την εν λόγο συνένωση. Οι νέες Σ Υ θα εδρεύουν στις έδρες των Περιφερειακών Αυτοδιοικήσεων, σύμφωνα με το ν.3852/2010, (Πρόγραμμα «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»).».
Άλλη μια δομή του κράτους αναχωρεί απ τον νομό Ξάνθης με αποτέλεσμα πολίτες για τις στρατολογικές τους υποθέσεις να καλούνται να μετακινούνται πλέον από την Ξάνθη στην Κομοτηνή.
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Σταύρος Καρυπίδης
Εκδότης - Δημοσιογράφος μέλος της Έ.Ι.Η.Ε.Ε. Lead Digital Strategist - Διαμορφωτής κοινής γνώμης και βιντεογράφος με πιστοποίηση από την Google και το Υπουργείο Τουρισμού στο Digital Marketing "Grow Greek Tourism". Owner & Operator στην Drone Areo View εταιρίας αερο-βιντεοσκοπήσεων και αερο-φωτογραφήσεων (αδειούχος χειριστής ΣμηΕΑ UAS Pilot A & UAS Pilot B). Ceo & Founder της εταιρίας "Φυσικό Αέριο Ξάνθης".